Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca apesi de doua ori butonul Power de la telefonul tau

Stil de viata

Ce se intampla daca apesi de doua ori butonul Power de la telefonul tau

Butonul Power de la telefonul mobil este plin de secrete. Unul dintre ele era de nebanuit, insa cei care s-au jucat cu telefoanele lor pana acum l-au aflat deja si ti-l impartasesc si tie.

Zi de zi folosesti telefonul mobil. Este indispensabil in contextul in care traim: ne facem selfie-uri pentru a le trimite prietenilor pe Whatsapp, vorbim cu cei dragi prin Facebook Messenger, mai nou, ne jucam Pokemon Go alergand dupa monstruleti prin parcuri sau pur si simplu navigam pe Internet pentru a fi la curent cu ce s-a mai intamplat in lume.

Cum afli cine te-a sters din lista de prieteni de pe Facebook

Ce se intampla cu butoanele LIKE si SHARE de la Facebook

Butoanele de la telefonul mobil sunt pline de secrete. Daca apesi, de pilda, de doua ori butonul Power de la telefonul tau, ti se deschide automat camera foto pornita deja.

Cu alte cuvinte, iti faci poza mult mai usor. Atentie! Acest lucru este valabil daca folosesti o versiune recenta de Android (in special 6.0 Marshmallow). Nu-i asa ca te surprinde acest truc?

Sigur ai vrut sa iti faci poza intr-o secunda, sa nu trebuiasca sa intri in meniul telefonului ca sa gasesti iconita cu camera video/ foto pentru a imortaliza un moment ce tine de cateva secunde. Acum poti face asta folosind aceasta smecherie.

1 Comment

1 Comment

  1. Cristinik

    2016-08-03T10:06:34+03:00 at 2016-08-03T10:06:34+03:00

    Nu ma-si fii gandit! Va multumesc! Eu imi fac foarte des selfie si chiar mi-ar prinde bine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top