Connect with us

Revistateo.ro

Sagetatorii fac o greseala de nereparat! Citeste sfatul zilei de 3 august 2016

Sfatul zilei

Săgetătorii fac o greșeală de nereparat! Citește sfatul zilei de 31 iulie 2017

Sagetatorii fac o greseala de nereparat. Trebuie sa fie extrem de atenti la toate informatiile care ii survoleaza astazi. Citeste sfatul zilei de 31 iulie 2017 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: SAGETATOR

Cu toate ca lucrurile merg in directia dorita, poti sa comiti greseli de neiertat din lipsa de informatii. Asculta toate partile atunci cand vrei sa iei o decizie si nu te lasa luat de val. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mai multa grija de organismul tau. Opteaza pentru o alimentatie mai lejera in aceste zile calduroase de vara. Stresul de la locul de munca + hrana nesanatoasa nu suna a bine. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Anturajul in care intri azi nu te ajuta sa iti dezvolti ideile. Stai departe o perioada de oamenii toxici din jurul tau. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

E bine sa ai in preajma oameni mai pregatiti decat tine, mai puternici, mai umblati prin lume. Profita de experienta lor pentru ca te ajuta pe toate planurile. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Experienta pe care o acumulezi azi va fi de mare folos pentru un prieten drag. Ajuta-l sa depaseasca situatia dificila in care se afla. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai atata energie incat lumea te va confunda cu un taifun azi. Veselia ta molipsitoare ii face pe ceilalti sa uite de problemele lor. Esti o mica vedeta, asa ca bucura-te de aceste momente de faima. Numarul norocos al zilei: 5.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top