Connect with us

Revistateo.ro

O batrana suna un numar strain, din greseala. Urmarea e coplesitoare

Inedit

O batrana suna un numar strain, din greseala. Urmarea e coplesitoare

O batrana a cazut in baie, alunecand pe gresia uda si a solicitat repede ajutor. Telefonul era aproape de ea si a dorit sa cheme un membru al familiei s-o ajute. Femeia a sunat, insa, la un numar gresit, iar ceea ce s-a intamplat dupa aceea ne pune serios pe ganduri in legatura cu lumea in care traim.

Sigur ti s-a intamplat si tie sa suni din greseala la un numar pe care nu il ai in agenda. Ni se intampla de multe ori sa stim numarul unui apropiat din memorie, insa uneori gresim o cifra, iar la capatul firului raspunde altcineva.

In cele mai multe cazuri, cand persoana apelata aude ca e o greseala inchide telefonul si chiar te injura. In unele cazuri, ceva mai dramatice, apelatul a profitat de omul necajit care a gresit numarul si i-a aflat toate datele pentru a-l jefui. Nu este si cazul batranei despre care vorbim acum.

Dupa cum spuneam, batrana a avut o cadere zdravana in baie si a sunat repede pe cineva sa vina s-o ajute. Nu a vrut sa sune la salvare pentru ca dansa considera ca e mai bine sa vorbeasca cu cineva din familie inainte si, oricum, trebuia sa ii anunte si pe ei cineva.

Scrisoarea EMOTIONANTA a unei mame catre fiica ei: „Cand voi fi batrana, vreau sa stii UN SINGUR LUCRU”

Si-a asteptat „iubita” virtuala 10 zile in aeroport. Ce s-a intamplat cu barbatul

Cel apelat a fost Dang Young, un om de afaceri care nu mai vedea bine de la cat de mult avea de muncit. Acesta a raspuns la telefon si, spre deosebire de alte persoane, nu a inchis apelul. I-a cerut adresa femeii oferindu-se sa o ajute. Batrana i-a dat adresa crezand ca e cineva din familie. Nu mai facea diferenta fiind in acea situatie.

Cel mai interesant lucru in acest caz e faptul ca Young are biroul la doar cateva sute de metri de locuinta batranei, pe cand rudele acesteia trebuiau sa vina de la kilometri departare, deci nu putea fi decat un semn divin ca a sunat la un numar gresit.

„Am ajuns la locuinta doamnei si usa era deschisa. Cand m-a vazut era in stare de soc. Nu intelegea cine sunt si nu si-a dat seama ca a apelat pe altcineva. I-am zis imediat cine sunt si am incercat s-o ajut pentru ca avea sange pe fata. Am asezat-o pe sofa si am acoperit-o cu o patura. Am asteptat pana a venit cineva din familia ei sa aiba grija de ea”, explica Dang Young, conform upsocl.com.

Dupa ce a lasat-o pe batrana in grija familiei, Dang s-a intors la munca. De cealalta parte, Sara Tweedy, nepoata femeii, i-a multumit pe Facebook lui Dang pentru ceea ce a facut.

O batrana suna un numar strain, din greseala. Urmarea e coplesitoare-1

„Vreau sa ii multumesc gestionarului de la BMW Silverlink pentru ca mi-a ajutat bunica. Dupa ce a cazut in casa ei, buni a incercat s-o sune pe mama, insa a gresit numarul si a sunat la compania BMW. Directorul administrativ a venit repede cu masina, a ridicat-o si i-a sters fata plina de sange, iar apoi ne-a sunat de pe celularul bunicii sa ne grabim sa ajungem la ea. A stat cu ea pana a ajuns mama.

Nu stim cum sa ne ‘razbunam’ pentru aceasta fapta buna. Mi-am dat seama ca sunt persoane de o bunatate incredibila pe lumea asta. Sper ca cineva sa il intalneasca pe acest baiat si sa ii transmita cat de fericiti suntem pentru ajutorul sau. Chiar eu il voi suna pentru a-i multumi personal. Va rog dati share la aceasta postare ca sa vada lumea ca inca exista oameni cu inima mare”, a scris Sara pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top