Connect with us

Revistateo.ro

Ce declara Bianca Dragusanu cu doua luni inainte de momentul nasterii

Stiri

Ce declara Bianca Dragusanu cu doua luni inainte de momentul nasterii

Bianca Dragusanu are deja 7 luni de sarcina, iar marele moment se apropie cu pasi repezi. Vedeta este extrem de fericita dupa ce a reluat relatia cu Victor Slav si a aflat ca va deveni mama.

Insarcinata in sapte luni, a ajuns la spital, insa acum se simte destul de bine. „E o zi insorita. Am 7 luni astazi. Abia astept sa im cunosc fetita”, a declarat vedeta, scrie romaniatv.net.

Vedeta a postat anuntul pe Facebook dupa ce fanii ei au aflat ca vedeta a ajuns la spital si ar putea avea probleme cu sarcina, cum de altfel a mai avut in primele luni. Modelul a vrut sa ii linisteasca pe cei dragi cu postarea care a strans 14.000 de like-uri si peste 155 de comentarii.

Bianca Dragusanu, despre vizita la ginecolog: „S-a intors cu capul in jos si…”

Bianca Dragusanu i-a luat apararea Andei Adam. Vezi ce a spus

Bianca este extrem de activa pe Facebook si posteaza zilnic fotografii cu ea, tinandu-i la curent pe urmaritorii ei cu evolutia sarcinii si activitatile de zi cu zi.

Bianca-Dragusanu-1

Bianca a luat o prima decizie in legatura cu sarcina ei. Aceastaa declarat ca nu isi va alapta la san fetita din motive medicale. Fanii au fost extrem de revoltati in urma acestui anunt. Bianca nu poate urma un regim bazat pe carne si legume fierte, asa cum recomanda cei mai multi dintre specialisti, mai scrie romaniatv.net.

Bianca Dragusanu se teme ca din cauza alimentatiei sale sarace in proteine animale ii va dauna fetitei daca o alapteaza. Dupa aceste afirmatii, o bloggerita cunoscuta i-a scris Biancai spunandu-i ca nu are de ce sa isi faca griji in privinta dietei sale stricte.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top