Connect with us

Revistateo.ro

Sotia i-a ascuns un mare secret. Dupa 21 de ani, i-a cerut sa iasa afara din casa, iar barbatul a vazut asta

Inedit

Sotia i-a ascuns un mare secret. Dupa 21 de ani, i-a cerut sa iasa afara din casa, iar barbatul a vazut asta

Iti dai seama ca traiesti o iubire adevarata doar atunci cand esti capabil sa te sacrifici pentru cel de langa tine ori cand el se da cu capul de pereti ca sa te vada fericiti. Sotia barbatului din videoclipul de mai jos i-a ascuns un mare secret timp de 21 de ani. La finalul acestei perioade lungi barbatul si-a dat seama ca are o familie cum nimeni nu are pe pamant.

Povestea de fata este una a sacrificiului, a iubirii adevarate, a rabdarii, a amabilitatii, a respectului. Tatal lui Stephanie si-a restaurat masina, un Ford Sedan din 1936, cand avea doar 16 ani. Intr-un timp foarte scurt, masina a devenit inca un membru al familiei sale si nu se mai putea desparti de ea.

Moment emotionant la altar. Ce a facut un barbat inainte sa spuna „DA!”

O batrana suna un numar strain, din greseala. Urmarea e coplesitoare

A fost atat de mandru de Ford-ul sau incat a participat la spectacole si diferite concursuri castigand aproape de fiecare data. Insa, in anul 1993, inainte sa isi intemeieze o familie, tatal barbatului, adica bunicul lui Stephanie, a vandut masina.

Poate ca femeile reusesc cu greu sa inteleaga asta, insa prima masina pentru un barbat este ca prima dragoste. E ca o prima cucerire, e acel lucru al tau care iti intra la inima chiar daca e un simplu obiect ce poate fi imbunatatit cu timpul sau schimbat.

Ford-ul fabricat in 1936 era copilul sau, de fapt. Timp de 20 de ani si mai bine de atat a tot sperat ca va mai conduce macar o data acea masina speciala. In tot acest timp, intrucat autovehiculul

Dupa ani de zile in care sotia si fetita sa au cautat peste tot in America aceeasi masina care ii apartinea, au reusit in cele din urma sa ii aduca acel Ford Sedan din ’36.

Intr-o zi, in 2014, sotia l-a rugat sa iasa in curte pentru a vedea ceva. Afara ploua, iar sotul femeii nu prea avea chef de glume. Cand a vazut masina in fata lui, a inceput sa planga. Vezi mai jos reactia emotionanta a barbatului:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top