Connect with us

Revistateo.ro

Julia Jianu divorteaza dupa 16 ani de casnicie

Stiri

Sotul Juliei Jianu dezminte divortul

Update:

Sotul artistei Julia Jianu a facut prima declaratie despre presupusul divort dintre cei doi:

„Nici vorba de asa ceva. La fotbal, cand pleaca un antrenor la o echipa din provincie, nu se duce cu toata casa dupa el. Eu am toata echipa la Targoviste, unde avem sediul, avem copii pe care-i crestem de la 15 ani si care beneficiaza de lectii de actorie si cascadorie”, a declarat Bogdan Jianu pentru Libertatea.

In plus, acesta a vorbit si despre planurile lor de viitor.

„Ne pregatim sa fim parinti, dar inca nu s-a intamplat. Orice om normal isi doreste”, a mai spus acesta, potrivit Libertatea.

Stire initiala:

Se zvoneste de multa vreme ca artista Julia Jianu se pregateste de divort. Se pare ca aceste barfe incep sa se adevereasca. Dupa 16 ani de stat cu Bogdan, vedeta a luat decizia.

Cea mai buna prietena a cantaretei, fosta membra a trupei Sexxy, sustine ca cei doi nu mai locuiesc de cateva saptamani impreuna si au decis de comun acord sa puna capat povestii de iubire care a durat aproape doua decenii.

„Julia suferă foarte mult, este mereu tristă și nu mai are chef de nimic. Cu toate că vrea să păstreze aparențele și nu recunoaște că mariajul ei s-a încheiat, ea face acest lucru sperând că Bogdan se va răzgândi și se va întoarce acasă, însă este puțin probabil.

Gheorghe Turda s-a despartit de Lucia Lazar dupa 35 de ani de iubire

Cristina Spatar a depus actele de divort

Eu îi cunosc foarte bine pe amândoi, am asistat de nenumărate ori la certurile lor, și vă spun că problemele lor sunt mai vechi.

Ei nu se înțeleg de multă vreme, de câțiva ani, de aceea nici nu au făcut un copil până acum, dar au vrut să păstreze aparențele. Cel care a luat decizia de a divorța este Bogdan. O să vedeți că în curând vor face public acest fapt. Deocamdată nu vor să declare nimic”, a dezvaluit prietena Juliei pentru raportmonden.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top