Connect with us

Revistateo.ro

Cele 3 lucruri pe care le face Thalia zilnic, la 45 de ani, pentru a arata bine

Dieta si Sport

Cele 3 lucruri pe care le face Thalia zilnic, la 45 de ani, pentru a arata bine

Peste doua zile, celebra Thalia Mottola va implini 45 de ani. Multa lume nu ii da aceasta varsta si asta pentru ca celebra cantareata si actrita se ocupa zilnic de corpul ei. La 45 de ani, Thalia face anumite lucruri pentru a-si mentine tineretea cat mai mult timp posibil. Iata care sunt secretele fostei „Rosalinda”.

1. MISCARI DE BRATE CU BENZI ELASTICE LUMINISCENTE

Exista pe piata benzi elastice speciale pentru exersarea bratelor. Thalia isi mentine bratele ferme si catifelate miscandu-si bratele pe ritmul muzicii in fiecare zi, timp de 30 de minute. La fiecare miscare pe care o face, acele benzi emit lumina, ceea ce face antrenamentul usor de dus si distractiv.

Ti le amintesti pe Natalia Oreiro si Thalia? Uite cum arata astazi

FOTO. O mai tii minte pe JADE din CLONA? Uite cum arata acum actrita Giovanna Antonelli!

2. HULA HOOP PENTRU SOLDURI

Pe langa cele 30 de minute de miscare a bratelor, Thalia exerseaza cu cercurile de gimnastica cunoscute din programele de la sala de fitness sub denumirea „Hula Hoop”. Vezi mai jos in ce consta exercitiul. Thalia face asta zilnic, timp de 40 de minute.

3. DANS

Thalia danseaza. Danseaza mult. Nu ai nevoie de o coregrafie specifica pentru a-ti mentine greutatea si talia de viespe. Lasa-te dusa de ritmurile muzicii si nu lasa corpul sa se opreasca nicio secunda. Genurile muzicale pe care slabesti cel mai bine sunt samba, salsa si reggaeton. 50 de minute de dans pe zi iti garanteaza o silueta de invidiat pana la varste inaintate.

Thalia este cunoscuta publicului larg din Romania din telenovelele difuzate in urma cu mai bine de zece ani: „Rosalinda”, „Marimar” sau „Sarmana Maria”. Vedeta are si cateva piese care au devenit hit-uri in tara noastra: „No me ensenaste”, „A quien le importa” sau „Piel morena”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top