Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Se asteptau sa apara un curcubeu pe cer, dupa ploaie, insa au avut parte de o surpriza

Inedit

VIDEO. Se asteptau sa apara un curcubeu pe cer, dupa ploaie, insa au avut parte de o surpriza

APARITIE MISTERIOASA PE CER. Era o zi insorita, ca niciodata, in Siberia. La finalul zilei, locuitorii orasului Novosibirsk se asteptau sa vada un curcubeu pe cer dupa mult timp in care nu s-au putut bucura de o asemenea priveliste. Ceea ce au vazut i-a inspaimantat si nimeni nu are o explicatie.

La inceputul acestei luni, in zona orasului Novosibirsk, Siberia (Rusia) s-a produs un fenomen extrem de rar: un glob luminos a aparut pe cer dupa o ploaie cu tunete si fulgere, scrie The Siberian Times.

Videoclipul postat pe Youtube s-a viralizat in cateva ore, iar autorul acestuia, Roman Tregubov, sustine ca fenomenul este nemaintalnit. Globul luminos a persistat deasupra orizontului cateva secunde dupa care a disparut brusc.

Videoclipul cu ingerii care danseaza pe cer a facut inconjurul lumii

Venus lipseste de pe cerul astral tot anul! MARILE BUCURII PE CARE LE ADUCE ACEST EVENIMENT UNIC

Roman, absolvent al Universitatii Tehnice de Stat din Novosibirsk sustine ca „acea raza sau glob luminos reprezinta un fenomen rar, fenomen ce se poate produce in orice moment”.

Teoria conspiratiei despre globurile luminoase care apar tot mai des pe cer

Nu este prima oara cand acest fenomen este raportat de presa. Lumini bizare de diferite forme si marimi au tot aparut mai ales in timpul cutremurelor, insa in cazul din Siberia, nu a avut loc niciun cutremur la inceputul acestei luni.

Astfel de aparitii au mai fost observate in 1968 (celebrul glob imens de culoare violet care plutea deasupra raului St. Laurence din Quebec) si in 2009, inainte de producerea cutremurul din L’Aquila, Italia.

„Nu putem sti cu exactitate ce se petrece in subteran atunci cand se produce un cutremur, dar am ajuns la concluzia ca zonele de subductie elimina un tip de energie inaintea cutremurelor. Astfel se formeaza aceste bule de lumina, care nu sunt altceva decat energie din interiorul planetei”, declara in 1968 geologul Robert Theriault, dupa evenimentul semnalat in Quebec.

Bula imensa de foc inaintea si dupa cutremurul din Ecuador din aprilie 2016

O astfel de minge luminoasa a fost observata pe cer si inaintea producerii seismului de 7,8 grade din Ecuador, la jumatatea lunii aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top