Connect with us

Revistateo.ro

Si-a facut o poza in bikini, dupa o noapte 'cu de toate'. Cand a ajuns acasa, a aflat un secret care i-a schimbat viata

Inedit

Si-a facut o poza in bikini si n-a observat asta! Doctorul a confirmat totul, pana la urma!

O tanara de 22 de ani si-a facut o poza in bikini in timpul vacantei sale petrecute in Magaluf, Spania. Jackie Owings s-a bucurat de plaja si a avut parte de zile care incepeau intr-o petrecere si se incheiau in alta.

Ultima seara petrecuta in Spania a fost cea mai indrazneata dintre toate. Jackie nu a tinut cont de nimeni si de nimic si s-a simtit bine pentru ca, a doua zi, avea sa se intoarca in Anglia, in Bolton mai exact.

Potrivit The Sun, ea nu avea nicio minima idee despre ce i se intampla, de ce vomita des, de ce avea stare de greata. In fotografia postata pe Internet nu era niciun indiciu ca ar fi gravida, desi, mare stupoare, era deja in luna a cincea!

„Nu aveam nicio idee ca eram insarcinata in luna a cincea. Am luat contraceptive, iar ciclul menstrual mi-a venit in tot acest timp. Nici burta nu mi-a crescut sa imi dau seama ca as avea un copil”, a declarat Jackie.

Primele semne de sarcina: Ai putea fi insarcinata? Top 12 semne sa iti dai seama

A crezut ca sanii ei arata diferit din cauza sarcinii, dar dupa ce a nascut i s-a pus un diagnostic teribil

Cum si-a dat seama ca trebuie sa isi faca un test de sarcina? Prietenele sale o tot tachinau in legatura cu starile sale de greata si irascibilitatea tot mai acuta in ultima vreme. Dorind sa scape de prietenele sale enervante, si-a facut un test de sarcina in urma caruia a descoperit marele adevar: era insarcinata.

bikini-1

A fost la medic si a aflat ca este in luna a cincea, iar sangerarile pe care le-a avut in ultimele 5 luni nu erau de la menstruatie. Sangerarile in timpul sarcinii pot aparea din varii motive: imediat dupa ce faci sex, in urma unor teste medicale complexe sau prezenta unei sarcini cu complicatii, amenintatoare de viata.

Si-a facut o poza in bikini, dupa o noapte 'cu de toate'. Cand a ajuns acasa, a aflat un secret care i-a schimbat viata-1

In luna a sasea a inceput sa se observe si burtica, iar sarcina a fost cu emotii. In cele din urma, a reusit sa aduca pe lume un baietel sanatos. L-a botezat Edward, iar acum se simte cea mai fericita femeie din lume. „Cand ma gandesc acum la petrecerile mele salbatice, ma simt atat de vinovata…

Si-a facut o poza in bikini, dupa o noapte 'cu de toate'. Cand a ajuns acasa, a aflat un secret care i-a schimbat viata-2

Nu aveam nicio idee ca as putea avea un copil. Slava Domnului ca doctorii au fost tot timpul aproape de mine si m-au asigurat ca bebelusul nu e in suferinta. Dupa ce am nascut, cand m-am trezit si m-am uitat unde sunt, m-am intrebat: sunt mama sau totul a fost doar un vis?”, completeaza tanara mamica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top