Connect with us

Revistateo.ro

3 zodii sunt furioase azi! Citeste sfatul zilei de 9 august 2016

Sfatul zilei

3 zodii sunt furioase azi! Citeste sfatul zilei de 9 septembrie 2017

Va fi o zi extrem de dificila pentru 3 nativi. Nimic nu ii va multumi si orice ar incerca sa faca se vor lovi numai de refuzuri si obstacole. E ziua furiei. Afla mai multe din sfatul zilei de 9 septembrie 2017 pentru zodia ta.

ZODIILE ZILEI:

BERBEC – Tinzi sa exagerezi cu izbucnirile tale si asta nu te ajuta absolut deloc in relatiile cu ceilalti. A ajuns sa te sperie fiecare hop si nu e tocmai in regula. Ieri s-a deschis Poarta Leului si ar trebui sa profiti mai mult de pe urma acestui eveniment astrologic. CITESTE MAI MULT DESPRE CUM TE AVANTAJEAZA POARTA LEULUI AICI. Numarul norocos al zilei: 7.

SCORPION – Cari dupa tine un bagaj de informatii care iti ingreuneaza fiecare pas. De aici si pana la sentimentul de furie e un singur pas. Arunca orice piatra din carca. E timpul sa faci o schimbare in viata ta. Numarul norocos al zilei: 2.

SAGETATOR – Nu te mai agita inutil pentru ca nu vei reusi sa iti depasesti limitele facand crize de isterie. Ai rabdare si trateaza lucrurile cu mai multa maturitate. Numarul norocos al zilei: 13.

Sfatul zilei de 9 septembrie 2017 pentru fiecare zodie

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai inceput sa ai pretentii prea mari de la oamenii din jurul tau si asta poate iesi impotriva ta. Inainte sa le ceri ceva celorlalti, gandeste-te cat din ce ceri poti oferi si tu. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Privesti la cei din jur si la realizarile lor si nu intelegi de ce tie nu iti ies lucrurile din prima. Daca ai fi putin mai sincer si nu ai desconsidera anumite persoane, lucrurile ar sta altfel. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge. E cazul sa privesti lucrurile cu mai multa determinare si sa lasi leneveala deoparte. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top