Connect with us

Revistateo.ro

O zodie explodeaza de nervi. Citeste sfatul zilei de 10 august 2016

Sfatul zilei

O zodie explodeaza de nervi. Citeste sfatul zilei de 10 august 2016

Fecioarele nu au parte de o zi tocmai usoara. Primesc o serie de reclamatii nejustificate, insuficient argumentate si iau pozitie. Citeste sfatul zilei de 10 august 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: FECIOARA

Agresivitatea ta este raspunsul la minciunile si manevrele pe care cei din jur le-au facut pe la spatele tau. Ai parte numai de critici si de chicoteli pe la spate si trebuie sa demonstrezi ca nu esti omul pe care cineva poate sa il puna usor la zid. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Muncesti enorm de mult si asta nu e tocmai bine. E adevarat ca vin si banii in urma muncii tale, insa cand te mai poti bucura de ei cu adevarat? Mai fa si tu o pauza. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti incurajat sa incepi un proiect frumos si ai langa tine numai oameni care te sustin. E timpul sa faci acel salt de care ai avut nevoie in cariera. Numarul norocos al zilei: 4.

Horoscop Minerva 7-13 august 2016 – Atentionare pentru Varsatori

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 8-14 august 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te lovesti de un zid al neintelegerilor. Realizezi ca nu esti explicit atunci cand ceri ceva de la oameni, ca de multe ori ai impresia ca le-ai spus ceva, dar a fost doar in mintea ta. Exprima-te cu mai mult curaj. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ziua incepe formidabil din toate punctele de vedere. Ai parte de surprize inca de la prima ora a zilei, deci profita din plin de acest insorit august. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

A sosit timpul sa faci un pas in spate, sa te uiti la ceea ce ai reusit sa faci de unul singur pentru a prinde curaj si ambitie pentru ce va urma. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top