Connect with us

Revistateo.ro

POVESTI OLIMPICE. Copilaria dramatica a gimnastei Simone Biles, noua Nadia Comaneci

Inedit

POVESTI OLIMPICE. Copilaria dramatica a gimnastei Simone Biles, viitoarea Nadia Comaneci

POVESTI OLIMPICE. Din toate sporturile de la Olimpiada, cele mai mari asteptari continuam sa le avem la gimnastica. Nadia Comaneci a marcat Jocurile Olimpice cu al ei 10 perfect, iar pe urmele ei pare sa paseasca gimnasta americana Simone Biles.

Simone Biles este dovada vie ca daca vrei sa iti atingi telul, sa fii o a doua Nadia, e posibil. Trebuie sa depui mult efort si sa iti doresti din toata inima asta. Lui Simone nu ii lipseste curriculumul pentru a se prezenta. Cei care au urmarit evolutia internationala in gimnastica o cunosc, dar ce stiu mai putin e prin ce a trecut sportiva ca sa ajunga atat de sus.

POVESTI OLIMPICE. Corina Caprioriu, judokana care a invatat ce inseamna sacrificiul de la 12 ani

POVESTI OLIMPICE. Glume pe seama gimnastei Alexa Moreno. Ce nu stiu cei care stau pe margine si rad

Simone Biles are 14 medalii in total, iar acum doreste sa obtina nota 10, la fel ca romanca noastra in anul 1976 la Montreal. Simone Biles s-a nascut in Columbus, Ohio, in martie 1997. A avut o copilarie dura alaturi de cei 7 frati. Mama ei era alcoolica si dependenta de droguri, iar tatal a parasit-o la nastere. A crescut cu bunicii materni si chiar si azi e nevoita sa mearga la psiholog. Traumele te urmaresc toata viata.

Datorita bunicilor ei, micuta Simone a invatat ca merita sa aiba o copilarie fericita si a vazut cum e sa traiesti fara scandaluri zi de zi, fara sa ai ce sa mananci pentru ca parintele tau cheltuie toti banii pe droguri si bautura.

Cea care a descoperit-o a fost antrenoarea Aimee Boorman, care este alaturi de ea si in ziua de azi. De acum inainte, cand o vezi pe Simone, tine minte ca a ajuns acolo trecand prin toate astea. Tot respectul pentru puterea cu care razbeste in viata!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top