Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca te depilezi noaptea

Frumusete

Ce se intampla daca te depilezi noaptea

Cu siguranta stii ce se intampla daca te depilezi in graba: rezultatele nu vor fi cele dorite si risti sa te iriti mai mult decat daca lasi crema depilatoare peste timp pe picioarele tale. Evident, asta nu inseamna ca de acum inainte o sa lasi crema mai mult decat este recomandat pe ambalaj.

Una dintre problemele pe care femeile le au atunci cand se depileaza este momentul in care aleg sa scape de firele deranjante de par. Potrivit unor studii recent, cel mai bun moment al zilei in care e bine sa te depilezi este seara, inainte de culcare sau noaptea.

O sesiune de depilat presupune timp. Trebuie sa iti pregatesti toate instrumentele inainte sa actionezi, insa cea mai mare corvoada apare dupa aceea: spala repede cada, curata bine locul ca sa nu miroasa a crema depilatoare sau ceara, iar daca benzile depilatoare nu au luat tot parul de pe picioare, trebuie sa o iei de la capat ori sa faci mici ajustari.

DEPILAREA la femei si PERICOLELE DE DUPA. De ce nu e bine sa o faci des

Truc de depilare de la BRAZILIENCE. Top 7 secrete de frumusete din tara veseliei

Multe femei aleg lama de ras pentru a acoperi zonele ‘uitate’ de crema sau ceara si, din cauza grabei de a scapa cat mai repede, sufera mici taieturi.

Ce se intampla daca te depilezi noaptea

Ca sa nu ai probleme cu timpul, deci sa stai linistita, depileaza-te seara inainte de culcare. Expertii sustin ca, in timpul noptii, picioarele transpira mai mult si eviti astfel micile iritatii de dupa sau umflaturile ce pot aparea cand pielea ta atinge un corp strain nemaifiind protejata de firele de par.

In plus, in timpul noptii nu iti expui picioarele la soare, lucru neindicat dupa depilare, evitand astfel iritatiile ce pot provoca afectiuni serioase ale pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top