Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 GEMENI. Cele mai importante previziuni ale saptamanii pentru zodia Gemeni.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 GEMENI

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 GEMENI: Afla ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana.

Gemeni – atentia lor este acum indreptata spre munca. Desi trigonul dintre Uranus si Venus continua sa ii sustina, pe deoparte pe de alta creaza o situatie conflictula cu Saturn, ca si cum ar vorbi despre un conflict intre generatii, cei tineri vs cei batrani. Pe de alta parte, tot cei tineri starnesc o disputa care ameninta sa iasa din tipic, deoarece este implicat si seful ierarhic, in special pe 19 si 20 august, atatat din toate directiile, si de catre femei si de catre barbati.

Batalia pentru pozitia in interiorul firmei sau a institutiei amenina sa ia forma unui conflict serios intre generatii. Si aici intervine arta diplomatiei pe care niciunul dintre combatanti nu o detin si zic eu, norocul Gemenilor pentru ca vor avea acea idee geniala care ii va ajuta sa iasa din inclestare cu fata curata spre necazul celorlalti pe 21 octombrie, cand si in plan relational se intrevede o usoara imbunatatire a relatiilor, sa nu uitam ca in casa iubirii este Saturn care le da intelepciunea si rabdarea de a rezolva aspectele tensionate.

In alta ordine de idei, sa fie atenti la zilele de 18, 19 si 20 august, acei Gemeni care stiu ca au un proces pe rol sau sunt chemati la diverse institutii abilitate sa dea declarati visa-vis de anumite fapte, acte sau decizii pe care le-au luat sau combinatii la care au asista si aici sunt vizati Gemenii care lucreaza in contabilitate dar si in domeniul medical. Cu cat vor fi mai abili in a conduce discutiile cu atat sansa de a fi descoperiti este mai mare.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Sa nu uite de Venus retrograda pentru ca acum duplicitatea va fi taxata mai dur decat isi inchipuie sau ma rau, neadevarurile ca sa nu spun minciunile le vor fi demontate pas cu pas, deci atentie ca se joaca cu focul! Mai ales in zilele de 20 si de 21 ausut. Si tin sa mai specific ca in toata povestea este vorba despre bani, sume deturnate sau necontabilizate mai ales ca este vorba despre Venus care pentru ei este retrograda in Casa a 2-a a banilor.

De asemenea, le-as sugera doamnelor care sunt planificate sa faca o operatie in aceasta perioada daca pot, sa o amane. Instinctul le spune sa faca asta asa ca le sfatuiesc sa tina cont de el. In ce ii priveste pe copii, sa nu uite ca educatie nu inseamna neaparat sa le ignori problemele sau sa ii lasi sa se descurce singuri, ci sa te si implici si sa-i si ajuti acolo unde ei nu pot face fata. Avertismentul este valabil pentru zilele de 18, 19, 21 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top