Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 RAC. Cele mai importante previziuni ale saptamanii pentru zodia Rac.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 RAC

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Rac: Afla ce ti-au rezervat astrele.

Rac – Cred ca atmosfera pentru acesti nativi nu este atat de stresanta cat este de incarcata de frici de care nu se pot elibera. Pe unii ii macina teama ca isi vor pierde locul de munca, pe altii ideea ca sufera de nu stiu ce boala dar ca medicii nu o pot depista, altii sunt speriati la gandul ca vor pierde pe cineva apropiat si nu mp refer la moarte, dar sa le lam pe rand…intr-adevar la locul de munca continua schimbarile si repet, nu cred sa ii vizeze pe ei direct cat o structura care nu mai este functionala in felul in care este gandita.

Patratul dintre conjunctia Soare – Jupiter si Saturn care determina aceste episoade este destul de virulent in sectoarele care se bazau pe o ordine stricta, pe o anumita predictibilitate a muncii si rutinei dar care, iata acum nu mai este functionala. Soarele si Jupiter cer nu doar schimbarea cadrului dar si a modului de a gandi munca, de a relationa cu colegii, de a aborda altfel tot ceea ce au facut pana acum. Zile cu impact si la ei 19, 20 si 21 august.

Racii care ocupa functii de conducere se pot trezi fara functie in sensul ca aceasta se desfiinteaza iar ei se vor ocupa de alte probleme, dar pozitia in schema este aceeasi doar ca sirul de atributii este schimbat, de ce? Pentru ca au uitat cum este sa delege din responsabilitati, au privit locul de munca asemenea unei familii mai mari si la un momendat au ajuns fa faca singuri totul.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Iata ca au venit altii care au spus stop, nu din rautate ci ca sa ii mai elibereze de greutati, mai ales ca ei nu sunt genul de oameni care sa se planga oricui de problemele lor. 19 si 20 august vor fi zile in care vor fi confruntati cu realitatea.

Pe de alta parte Saturn actioneaza la nivelul Casei familiei, dar cum aceasta casa este si una a real-estate-ului as spune ca gandesc, planuiesc o extindere a casei, incearca sa adune informatii despre costuri si materiale, brusc se trezesc ca vor sa se mute de la apartament la casa sau, invers, ca nu mai au posibilitati de intretinere ori planuiesc o renovare masiva a apartamentului, cert este ca au energia necesara sa planuiasca lucrurile acestea toata saptamana dar de actionat sa ationeze abia dupa 5 septembrie.

Alti Raci au suferinte pe care nimeni nu le gaseste, eu le-as sugera o discutie deschisa cu cei care ii fac sa sufere sau daca nu vor asta sa mearga la un psiholog, sa-si descarce sufletul caci toata suferinta fizica este determinata de suferinta sufleteasca, de faptul ca aduna in ei tot felul de vini de a nu fi reactionat la momentul oportun, de a nu fi spus cee ce aveau au de spus atunci cand trebuia, de a fi tacut atunci cand trebuiau sa vorbeasca s.a. Este o saptamana in care toate aceste framantari vor da in clocot cu un impact puternic pe 21 si 22 august asupra digestiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top