Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 Balanta

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Balanta

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Balanta: Afla ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana.

Balanta – iata ca acesti nativi isi regasesc suflul de competitor. Chiar daca mai sunt unele probleme care tin de comunicare, pe zi ce trece isi recupereaza nu doar forta fizica ci si cea mentala, lucruri deloc de neglijat daca ne gandim la blocajele din ultimele luni care amenintau sa ii tina cu moralul la pamant, sa nu ii lase sa actioneze, era asemenea un jug greu de dus.

Daca mai sunt unele asperitati acestea se regassc fie la nivel rational unde lucrurile parca au luat-o razna de tot, fie la nivelul unor reglari de conturi de la care, de aceasta data, Balantele nu se vor da in laturi, mai ales acei nativi care au si o componenta scorpionica foarte bine sustinuta in tema natala. Multe lucruri vin in avalansa si poate de aici graba cu care incearca sa repuna pe tapet multe, poate prea multe, probleme pe care sa le rezolve si lucrurile sa porneasca intr-o avalansa pe care ei sa nu o mai poata controla. Si de aici pericolul.

Trebuie sa ia lucrurile pe rand, trebuie sa inteleaga ca toate au un timp al lor si o anumita topica, ca unele depind de celelalte, de exemplu, vor sa mai construiasa o anexa la casa sau sa modifice ceva in casa de tipul desfiintarii unor pereti, ori ca sa faca acest lucru au nevoie de aprobari de la asociataa de locatari si de la Primarie, daca este vorba despre constructie mai au nevoie si de o autorizatie in domeniu si pentru toate aceste nevoi trebuie sa intocmeasa si un dosar cu documentatia de rigoare si iata cum se leaga totul. Ori daca vor in aceeasi zi sa ia aprobarile, e cam greu, odata pentru ca nu este legal, doi pentru canu este momentul sa actioneze de asemenea maniera.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Chiar daca Luna Neagra si Carma destinului sunt in semnul lor, asa ca le-ar putea crea probleme daca nu au toate cele amintite. Este perioada in care trebuie sa alerge dupa acte, dupa un arhitect daca este vorba de casa, sa intocmeasca dosarul de care au nevoie pentru autorizare sau pentru o reesalonare a datoriilor ori pentru o refinantare si dupa data de 1 noiembrie sa actioneze.

Spuneam mai sus ca unii pot avea probleme relationale, dar marea majoritate, dimpotriva, vor realiza cita nevoie au de familie si vor incerca sa se implice, sau cum spun eu sa reaseze ambasadele pentru ca viata lor sa nuo ia razna.

Chiar si financiar se imbunatatesc lucrurile, chiar daca nu la maniera pe care o vor ei, dar daca au reusi sa iasa la lumina mai pot avea rabdare cateva saptamani. Tinerii care nu au de lucru isi vor gasi ceva pe neasteptate ceea ce le va rotunji buzunarul in mod placut. Perioada excelenta 18, 20, 21 august. Pentru cei care lucreaza, destinul ii aduce in vizorul sefilor in vederea unei promovari undeva pe 20 si 21 august.

Ca sanatate, unele raceli ale tractului uro-genital le pot crea probleme mici dar neplacute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top