Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 Scorpion. Cele mai importante previziuni astrologice ale saptamanii pentru zodia Scorpion.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Scorpion

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Scorpion: Afla ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana.

Scorpion – se pastreaza afectat domeniul justitiei inclusiv implicarea acestor nativi in varii scandaluri si dosare care de care mai controversate. Problema este ca Scorpionii de data aceasta nu o mai pot da la intors si vor trebui sa raspunda daca au comis ilegalitati sau daca isi propun sa actioneze in vreun fel inadecvat prezentului, contrar legilor, vor fi demascati si pusi in situatii mai mult decat jenante. Pe multi ii auzim in momentul arestarii sau condamnarii spunand lucruri de genul: o sa vedeti adevarul va iesi la iveala doar ca aceste adevaruri pentru foarte multi, intarzie sa apara.

Mi se pare de-a dreptul jenant sa vinzi un ha de pamant intr-o zona in care preturile pe hectar au cel putin doua zerouri in coada, cu 2 euro sa spunem. Si aceasta este o ilegalitate chiar daca celui care a aprobat o asemenea vanzare i se pare ca nu a facut nimic rau. Si cu atat mai grava este situatia cu cat acele terenuri nici macar nu erau proprietate privata ci terenurile statului. Dau un exemplu, pentru ca de cateva luni numai asta aud la jurnalele de stiri sau citesc in presa.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Ei bine, revenind la nativii Scorpioni si asemenea treburi li se pot pune in carca. Apoi, contracte subversive, contracte care sa dezavantajezeze, care spoliaza sau ascund interese oculte pe care le vor semna unele doamne. Atentie, sa nu faca vreuna nefacuta si sa plateasca apoi mai mult decat face; este vorba de bani. Acum este si o perioada nebuna in care goana dupa castiguri cat mai mari supuse unor taxe cat mai mici face ca multi, obisnuiti sa sunteze statul prin mici potlogarii, sa se creada invincibili, numai ca o fac intr-o conjunctura astrala cum nu se poate mai proasta pentru ei.

Pentru ca cei care au propriile afaceri asta au inteles, ca trebuie sa ia cat mai mult de la stat ca sa intre in buzunarele lor. Nimeni nu se gandeste ca acest tip de gandire a lovit exact acolo unde nu s-au asteptat, pentru ca daca economia romaneasca are de suferit, sufera si din cauza acestui mod de gandire. Este unul din excemplele pentru care nativii Scorpion vor da socoteala. Si toata saptamana vor primi asemenea vesti.

Cei mai avantajati sunt Scorpionii tineri care invata si cei care isi doresc sa studieze in strainatate; acum vor cauta, vor analiza si vor depune dosare la universitatile pe care doresc sa le urmeze.

Relational, tot cei tineri sunt avantajati, in sensul ca daca nu au o relatie, ar putea sa inceapa una.

Profesional, deocamdata nu sunt schimbari, cel mult se vor contra cu colegii lor. Au o comunicare excelenta, cum rare ori li se intampla si asta ii poate transforma, pe unii, in vorbitori de elita.

Financiar ar putea pierde dar in acelasi timp, si castiga, diverse sume de bani din drumuri – mici datorii care se returneaza, salariul restant, varii comisionae pe 18, 19 si 20 august.

La capitolul sanatate, doamnele sa fie atente la tulburarile endocrine cum ar fi cele ale tiroidei si ale renalelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top