Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 Sagetator

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Sagetator

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Sagetator: Afla ce ti-au pregatit astrele in acest sfarsit de saptamana.

Sagetator – exceptand ziua de maine cand multi dintre nativii Sagetatori se vor simti greoi si fatigati, dupa o zi de stat in pat le trece, si vor incepe saptamana in forta, chiar si cu unele momente de indoiala vis-a-vis de propriile actiuni.

In ultimii ani, Sagetatorii au suferit transformari profunde, au inteles ca acolo unde nu exista reciprocitate pentru ei poate insemna finish-ul fizic si psihic, ca increderea si respectul se castiga chiar si cu sacrificii uneori de neinteles dar care in timp isi dovedesc utilitatea, ca nimic nu se poate face impotriva lor decat cu propriul concurs, ca nimeni nu le poate schimba viata din afara ci ca ei trebuie sa inceapa aceste schimbari din interior.

Cat Pluto a fost in semnul lor i-a pregatit de aceste schimbari iar in Capricorn ii obliga sa actioneze in concordanta cu testele la care sunt supusi, bine, aici contribuind si Saturn din Scorpion. Totusi Pluto a fost cel care le-a deschis ochii mintii, i-a facut sa caute in ei solutii atunci cand cele din afara se epuizasera, i-a reformulat in raport cu Prezentul. Iar acum incep sa culeaga roadele.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Configuratia numita zmeu pentru cei care sunt in strainatate sau care invata, ori care l-au descoperit pe Dumnezeu alfel decat dogmatic sau care au afaceri legate de drumuri, sugereaza in perioada 18 – 22 august ca vor trebui sa actioneze de asemenea maniera incat conturile lor sa nu ramana goale si nu cred ca vor ramane, mai de graba, vor demonstra ca au invatat ceva din experientele anterioare, stiu cum sa puna problema castigurilor iar  eclipsa de luna a actionat pentru ei cat se poate de benefic, fructificand oportunitati si contracte ceea ce a starnit destule dusmanii asa ca sa fie atenti cine este in spatele lor.

La fel, trigonul dintre conjunctia Venus – Soare si Uranus din acesta perioada, le ridica mingea la fileu in sensul ca unii Sagetatori vor fi martorii unei minuni, la propriu, fie vor castiga la loto, fie la vreun concurs organizat de multinationale prin mall-uri si vor castiga potul cel mare, fie si acum vorbesc cu doamnele carora le place sa se creada mari investitoare sa dea lovitura la vreo licitatie. In situatia din urma le-as sugera sa deschida bine ochii, sa analizeze atent in ce se baga, nu cumva bunul in posesia caruia au intrat are probleme juridice, sa nu fie o stralucrire de fatada care in loc sa le aduca bani sa le aduca pagube si ajung sa cheltuie mai mult decat face.

In familie lucrurile merg bine, numarul membrilor s-ar putea inmulti, ceea ce ii va face pe Sagetatori sa se gandeasca mai mult la statutul de sot si tata.

Financiar urca treapta cu treapta, ceea ce nu este rau, la fel se intampla si profesional si este normal ca odata ce pozitia sociala se schimba sa fie insotita de un plus si la salariu.

Ca sanatate, saptamana aceasta s-ar putea ca ficatul si colecistul sa le dea serioase baai de cap, deci sa fie atenti ce mananca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top