Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Capricorn

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Capricorn: Afla ce ti-au rezervat astrele in aceasta saptamana.

Capricorn – Intotdeauna i-am privit pe Capricorni ca pe niste invingatori, de asta data, nu stiu, ceva din stralucire se matuieste, ce mergeau ei cu ochii in pamant dar ce se vor garbovi de-acum. Pe deoparte Careul in T cu Saturn tranzit focar in Casa carierei pare sa scoata la lumina neintelegeri parteneriale care pana acum mocneau si multi dintre acesti nativi se vor prabusi efectiv pentru ca vor decide ca acum nu se mai poate, se vor separa chiar daca afectiv vor fi la pamant in special in zielele de 19, 20, 21 august.

Mai poate fi vorba si despre un diagnostic, o boala incurabila a partnerului de viata care sa ii destabilizeze emotional. Chiar daca pe fata lor nu se va clinti un muschi, in sufletul lor este furtuna, chiar daca pentru cel sau cea pe care il / o iubesc vor accepta sa joace teatru, fata de ei nu vor putea si vor petrece noptile meditand, gandind fele de fel de variante, analizand solutii si strategii menite sa le angajeze disponibilitatile profesionale daca cele sufletesti au ajuns in impas.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Pe de alta parte Pluto, in Casa a 12-a ii arunca in valtoarea dusmaniilor. Cu cat se vor chinui unii sa ii ajute cu atat nu vor face decat sa-i ingroape. Pluto in Casa dusmanilor nestiuti, lucreaza implacabil si ireversibil, adica le va subrezi temeinicia lucrurilor si actiunilor la care iau parte si undeva pe 17, 18 sau 20 august se pot trezi ca tot ce au construit se prabusete asemenea unui castel de nisip.

Proiectul initial implementat cade, firma pe care au ridicat-o din nimic intra in insolventa, proiectele si contractele pe care mizau le sunt suflate de sub nas, banii investiti in anumite actiuni se voaleaza sau se pot pomeni deposedati financiar exact de partenerii de afaceri in care au avut mai mare incredere. Si ca totul sa fie a la carte, banii le vor fi luati pe cai…legale. Sincer nu as vrea sa fiu nu as vrea sa fiu in pielea acestor nativi.

Relational lucrurile se dezintegreaza de parca o mana nevazuta spulbera totul. Acolo unde cuplurile tinere nu stiu sa caute solutii, cuplurile mature refuza sa le mai ia in calcul din convingerea ca totul este in zadar. Pentru unii divortul nu este decat un teren de lupta in care negocierea si targuiala pe care le implica partajul se vor transforma pentru ei in ceva urat si vor fi tentati sa abandoneze lupta. Eu le spun sa deschida bine ochii, nu sa abdice de la principii pe 18, 20 si 21 august.

Parca totusi cel mai bun aspect saptamana aceasta ramane cel profesional, sunt avantajate femeile, in sepcial cele tinere, care vor fi remarcate nu doar pentru inteligenta lor ci si pentru frumusete si, da, ati ghicit favorizate sunt cele care lucreaza in domeniul modelingului, creatiei de bijuterii, make-up-ului pentru ocazii.

Ca sanatate, se pot confrunta cu tulburari digestive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top