Connect with us

Revistateo.ro

Citeste sfatul zilei de 17 august 2016 si afla care este numarul tau norocos!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 17 august 2016. Gemenii au nevoie de incurajari

Gemenii nu sunt siguri pe ei si au nevoie de incurajari. Vezi ce se intampla cu ei si care sunt previziunile pentru zodia ta in sfatul zilei de 17 august 2016.

ZODIA ZILEI: Gemeni

Gemenii nu sunt deloc in largul lor in aceasta perioada si se simt nesiguri. Incearca sa-ti gasesti suportul intr-o persoana de incredere, care stii ca iti vrea binele cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC
Profita de atmosfera frumoasa din familia ta si incearca sa o pastrezi pentru mult timp. Schimbarea se datoreaza si tie, pentru ca in ultima vreme ai acordat mai multa atentie jumatatii tale. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Chiar daca azi te-ai lovit de un obstacol, nu abandona cursa. Nu a fost sa fie azi, insa maine poti avea un adevarat succes. Canalizeaza-ti atentia pe ceea ce ti-ai propus si lasa gandurile negative la o parte. Numarul norocos al zilei: 1.

10 citate care definesc zodia Gemeni

10 citate care definesc zodia Taur

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu le poti face tu pe toate asa ca nu mai promite doar pentru ca ti-e greu sa refuzi. Invata sa prioritizezi lucrurile si in cazul in care volumul de munca este prea mare, imparte si colegilor. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Succesul pe care il ai te motiveaza si iti aduce satisfactii imense. Insa, nu te culca pe-o ureche crezand ca reusitele sunt la orice pas. Fiecare rezultat presupune munca. Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top