Connect with us

Revistateo.ro

Citeste sfatul zilei de 18 august 2016 si afla care este numarul tau norocos!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 18 august 2016. Varsatorii vor fi dezamagiti de prieteni

Varsatorii vor fi dezamagiti de persoane apropiate. Vezi ce se intampla cu ei si care sunt previziunile pentru zodia ta in sfatul zilei de 18 august 2016.

ZODIA ZILEI: Varsatori

Varsatorii vor fi dezamagiti de persoane din anturajul lor, insa este o ocazie buna sa vedeti care sunt adevartii prieteni. Nu rabufniti, ci asteptati momentul potrivit pentru a le arata obrazul. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC
Ai ajuns intr-un punct la care visai de mult timp, insa ai mare grija sa nu dezamagesti. Scoate ce ce ai mai bun, folosesti calitatile si informatiile acumulate in timp. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Un prieten iti va cere parerea in legatura cu o problema delicata cu care se confrunta. Arata-i ca esti de incredere si gasiti impreuna cea mai buna rezolvare. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Starea ta nu este una tocmai buna din cauza unui esec. De aceasta data ar fi de mare ajutor sa faci haz de necaz, pentru ca la final vei realiza ca orice are o rezolvare mai simpla atat timp cat ai zambetul pe buze. Numarul norocos al zilei: 10.

10 citate care definesc zodia Gemeni

10 citate care definesc zodia Taur

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Esti la inceputul unei relatii si totul ti se pare mai mult decat perfect. Trezeste-te din acest vis, pentru ca s-ar putea sa suferi ulterior. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te pripi sa atingi un alt nivel. Bucura-te de succesul pe care il ai, imparte-l cu cei din jur si concentreaza-te sa fii si mai bun, insa treptat. Nu uita: graba strica treaba! Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top