Connect with us

Revistateo.ro

Daca vrei sa ai o relatie perfecta cu barbatul Fecioara, trebuie sa tii cont de cateva aspecte.

Astro-FUN

„DA” si „NU” pentru o relatie perfecta cu BARBATUL FECIOARA

Barbatul Fecioara afiseaza o anumita timiditate, iar in spatele acesteia stau multe mistere. Este un visator incurabil si tine foarte mult la intimitatea sa. El poate fi, insa, foarte protectiv si tandru cu femeia pe care o iubeste, insa acest lucru tine cont de cateva aspecte.

Cum sa ai o relatie perfecta cu Fecioara. „Da” in relatia cu BARBATUL FECIOARA

Increderea in sine

Barbatului Fecioara ii plac femeile care au incredere in fortele proprii. Increderea este una dintre cele mai importante lucruri pentru o Fecioara.

Chibzuinta

Barbatul din aceasta zodie apreciaza o femeie care nu face si risipa si stie cum sa cheltuiasca si cat sa cheltuiasca. Daca dai dovada de chibzuinta, el te va respecta.

Initiativa

Nativul din aceasta zodie apreciaza o femeie cu initiativa, care sa preia controlul in unele momente.

Comunicarea

Barbatul Fecioara isi doreste o femeie cu care poate sa discute orice subiect, de la zvonuri la lucruri profunde si spirituale. El pune foarte mare pret pe comunicare.

Ambitia

Un nativ al acestei zodii pune foarte mult pret pe o femeie care sa aiba ambitie, care sa nu se lase usor doborata si care sa aiba vointa de a-si atinge scopurile.

Citeste si: 10 citate care definesc zodia Fecioara

Citeste si: Cum e sa traiesti cu o Fecioara

Cum sa ai o relatie perfecta cu Fecioara. „Nu” in relatia cu BARBATUL FECIOARA

Vulgaritatea

Vulgaritatea este unul dintre lucrurile care indeparteaza un barbat Fecioara. Trebuie sa ai mare atentie la comportament in preajma lui.

Extravaganta

Risipa si extravaganta nu sunt deloc pe placul Fecioarelor. Un nativ al acestei zodii va prefera intotdeaua o femeie decenta si chibzuita in locul uneia extravagante, care ar face orice pentru a iesi in evidenta.

Sufocarea

Barbatul din aceasta zodie tine mult la libertatea lui. Incearca sa nu il sufoci, ocupandu-i tot timpul liber sau cerandu-i sa stea in permanenta cu tine.

Ignoranta

Deoarece nativul Fecioara pune pret pe inteligenta, ignoranta este unul dintre lucrurile care il indeparteaza. Incearca sa cunosti cat mai multe si sa nu afisezi o atitudine de ignoranta.

Cerintele nerealiste

Nu poti sa ii ceri sa iti dea luna de pe cer sau sa il faci sa iti promita lucruri pe care nu le poate indeplini. Ai grija ce ii ceri ca sa nu il sperii!

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top