Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Ce inseamna sa iubesti din toata inima?

El era indragostit de ea, insa era prea timid pentru a indrazni sa o invite in oras. De aceea a avut o idee: sa ii trimita in fiecare zi, la biroul ei, cate un trandafir rosu.

Zi de zi, Andreea primea trandafirul rosu. Trecusera cateva saptamani, iar tanara era tot mai curioasa, asa ca a sunat la florarie si a cerut detalii; ea a aflat ca primeste flori de la un barbat care se afla in aceeasi cladire cu ea. A verificat si l-a descoperit pe Mihai.

Citeste si: Acest bărbat şi-a băut toată viaţa cafeaua cu sare. Abia după moartea lui, soţia a aflat că a făcut asta pentru ea

Tanarul si-a facut curajul de a scoate in oras, la o intalnire. S-au inteles foarte bine si au ramas imprena. Relatia lor a devenit serioasa, iar Andreea a crezut ca nu va mai primi trandafiri.. insa nici vorba… pe biroul ei, in fiecare dimineata, era un singur trandafir rosu.

Dupa un timp, Mihai a cerut-o in casatorie pe Andreea, iar ea a acceptat din toata inima. Femeia se gandea ca, acum casatoriti, nu va mai primi trandafiri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top