Connect with us

Revistateo.ro

Citeste sfatul zilei 20 august 2016 si afla care este numarul tau norocos!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 20 august 2016. Scorpionii au parte de liniste

Scorpionii trebuie sa se bucure de linistea oferita de aceasta zi. Chiar daca te plictisesti, odihneste-te. Nu se stie cand te mai intalnesti cu o zi atat de libera. Vezi ce se intampla cu ei si care sunt previziunile pentru zodia ta in sfatul zilei de 20 august 2016.

ZODIA ZILEI: SCORPION

Dupa munca si rasplata! Aproape ca nici nu iti mai aminteai cum e sa stai acasa si sa petrecit atat de mult timp cu familia. Acum este momentul sa realizezi ca trebuie sa iti imparti timpul asa incat sa faci si ceea ce iti place. Numarul norocos:9.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai motive de bucurie si cel mai bun mod de a te manifesta este sa te inconjori de prieteni. Organizeaza o masa la tine acasa, cheama persoanele dragi tie si vei termina ziua intr-un mod special. Numarul norocos al zilei:2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai muncit in ultimele luni si ai pus atat de mult suflet intr-un proiect, incat nu ai avut timp sa constientizezi efectele. Laudele, bonusurile din ultima perioada sunt datorita succesului tau. Tine-o tot asa! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

In dragoste totul este neprevazut. Exista mici tensiuni si asta pentru ca jumatatea ta este geloasa pe gesturile tale. Depinde de tine cum gestionezi situatia: ori te controlezi ori oferi explicatii. Numarul norocos al zilei:10.

10 citate care definesc zodia Gemeni

10 citate care definesc zodia Taur

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ziua se arata una mai mult decat perfecta. Rude apropiate iti vor face o vizita surpriza si vei petrece clipe de neuitat. Incearca sa fii totusi atent la tonul pe care il folosesti in discutii. Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Viata are si ucusuri si coborasuri, insa daca esti diplomat poti invinge cu bine orice situatie. Chiar daca planurile ti-au fost date peste cap, incearca pe cat posibil sa privesti partea buna a lucrurilor. Toate au un scop! Numarul norocos al zilei: 12.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top