Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Pesti 21-27 august 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pesti 21-27 august 2016

Nici acesti nativi nu stau prea stralucit la capitolul comunicare in saptamana care urmeaza. Mai de graba as crede ca iar au evadat in lumea lor si de acolo vad lucrurile deformat, anesteziate parca de nevoia lor de afectivitate si stau cuminti asteptand zile mai bune. Doresc multe lucruri dar, ca intotdeauna, trece foarte mult timp pana cand le vor realiza sau poate nu le vor realiza niciodata.

Afectivitatea lor exacerbata, emotiile pe care le traiesc acut, ii fac in aceasta saptamana parteneri greu de suportat, chiar si pentru cei din familie sunt greu de inteles. Acolo unde unul din parteneri este un nativ Pesti, pot aparea disensiuni provenite din incapatanarea si capriciile acestuia din urma care nu vrea sa cedeze desi de cele mai multe ori nu are dreptate, dar considera ca el trebuie sa aiba ultimul cuvant. Atentie la zilele de 23, 24 si 25 august. Si toate discutiile pleaca de la nevoia de a cheltui in nestire a nativilor Pesti.

In ce priveste profesia, le-as sugera ca saptamana aceasta sa accepte avansarea, sa inceapa proiecte noi si sa isi asume responsabilitati, in special daca lucreaza in domenii gen media sau publicitate deoarece stau destul de prost si la capitolul creativitate si la capitolul resurse interioare.

Cei care lucreaza in domeniul financiar bancar sa fie atenti la actele si documentele cu care lucreaza, dar mai ales la procesele pe care le au. In zilele crancene 22, 23, 24 si 25 august, pot cadea usor in capcane, abil tesute in jurul lor, tocmai pentru a le da peste nas ca nu sunt chiar atat de buni precum sustin sau pentru a scapa, pur si simplu, de ei.

CITESTE SI: Horoscop de weekend 20-21 august 2016
CITESTE SI: Horoscop septembrie 2016. Previziuni generale

Nici financiar nu o duc prea stralucit. In comparatie cu ultimele doua saptamani, pare ca lucrurile in acest domeniu s-au mai asezat. Totusi le-as sugera sa nu se lase dusi de val si sa inceapa sa cheltuie asa cum le este obiceiul, fara sa se gandeasca ca si maine este o zi. Dupa ce vor cheltui, vor realiza ca au ramas neplatite gazele, lumina sau cheltuielile!

In ce priveste sanatatea, racelile sunt la ordinea zilei si caderile imunitare de pe urma deshidratarii, deci sa bea ceva mai multa apa ca de obicei. Vor fi somnolenti asa ca ii sfatuiesc sa doarma atat cat vor. Cei care pot!

Citeste horoscop saptamanal Minerva 21-27 august 2016 pentru toate zodiile

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top