Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Taur 21-27 august 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Taur 21-27 august 2016

Taur – Chiar daca pe unii ii mai chinuie Crucea mutabila, majoritatea respira usurati. Vestile sunt bune, incurajatoarea si datatoare de sperante. Lucrurile in ce priveste comunicarea, mai ales cu cei dragi, vor reintra si ele pe fagasul lor. Chiar daca, asa cum spuneam, comunicarea nu este stralucita, este totusi altceva fata de ce a fost. Ce ma bucura este ca stau bine si la capitolul financiar, fapt care le aduce si veselia.

22 august le aduce femeilor ceva mai multa incredere in sine, vor simti nevoia sa se destainuie si asta este imbucurator. Pe de alta parte, la munca, sa fie atente ca starnesc dusmanii ceea ce s-ar putea lasa cu o schimbare neasteptata, neplacuta pentru ele. Cei care au de semnat contracte, sa o faca.

Dreptungiul mistic din 26 – 27 august aduce o noua atitudine fata nu doar de credinta ci si fata de familie si le amplifica creativitatea.

Pe 25 – 26 august este randul tinerilor sa straluceasca. Cum relatiile cu familia sunt bune, lucrul acesta se reflecta si in ceea ce fac ei. Posibil ca cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa gaseasca unul, cei care sunt indragostiti sa-si faca planuri de viitor, sa avanseze profesional sau sa-si gaseasca un sponsor – cei care lucreaza in domeniul artei.

Zmeul cu focarul Pluto, in Casa prietenilor si protectorilor, le poate pune nu numai judecata si discernamantul la incercare, ci poate testa cat de puternic sunt motivati pentru a ocupa functiile pe care le vor.

Axa financiara este un pic controversata, s-a degajat dar nu as sugera acum schimbari de conceptie vis-a-vis de resursele materiale. Poate vorbi despre un blocaj psihic fata de bani – teama ca nu se vor descurca financiar, despre conventia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu institutiile statului, dar si despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevarata mina de aur.

CITESTE SI: Scrisoare catre Taur

Conjunctia Marte Saturn face legea pe acolo. Eliberata de stres ea poate fi activata de o serie de mici venituri care le intra in cont in urma unor activitati part-time.

Ca sanatate, sa fie atenti cum lucreaza cu sursele de electricitate, in mod special, dar si la alimentatia bogata in grasimi care ii pot duce la spital. De asemenea, sa fie atenti la alimente. Fiind vara si canicula, acestea se pot altera cu repeziciune.

Citeste horoscop saptamanal Minerva 21-27 august 2016 pentru toate zodiile

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top