Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Berbec 21-27 august 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Berbec 21-27 august 2016

Berbec – In mod special, as atrage atentia asupra zilelor de 25 – 26 august, adica joi si vineri. Sunt vizate schimbari in relatiile de familie dar si de munca. Iar este un sfarsit de saptamana in care se pot rupe relatii de afaceri si de familie, din cauza impulsivitatii lor.

Inca se pot manifesta boli pe care le-au crezut vindecate, in special durerile de cap sau loviturile ori interventiile chirurgicale la nivelul capului. In acelasi timp, vor trebui sa fie atenti cei care conduc si sunt la drumuri lungi. Toate vacantele sunt frumoase, nu inteleg de ce vor sa strice lucrurile taman la final?

Ar sta ei excelent si la capitolul comunicare daca nu ar fi repeziti, deci sa fie atenti la ceea ce li se cere dar si la ceea ce spun. Multe cupluri aleg acum ce vor avea de facut mai departe cu casa, apartamentul sau locul unde doresc sa stea. Numai bune pentru facut planuri sunt zilele de 24 si 25 august. Varstnicii vor tine mai pe langa casa sau, daca au o casa de vacanta ori parinti la tara, por prefera vacantele pe ulita copilariei.

In general, nu ar trebui sa aiba probleme profesionale, dar tinerilor le-as sugera sa aiba grija ce fac la locul de munca deoarce exista pericolul sa-si piarda jobul. Vorbitul in dodii, glumele desantate isi pot arata cealalta fata, a neprevazutului. Zile cu probleme – 24, 25 si 26 august.

Alti Berbeci pot promova : ajung acolo unde viseaza dar si lor le sugerez sa aiba grija deoarece exista pericolul ca scaunul pe care s-au asezat se clatina rau de tot.
Financiar, par sa vina niste bani dar asa cum vin asa se duc. Cheltuieli neprevazute par stringente mai ales ca sunt foarte incarcate Casele a 6-a si a 12-a si acest balans poate sa blocheze cateva zile lucrurile. In special pe 26 si 27 august.

CITESTE SI: Scrisoare catre Berbec

In ce priveste investiile si speculatiile financiare, Luna Neagra, care este conjuncta cu Junona, le sugereaza sa faca cumva si sa foloseasca veniturile partenerului de viata pentru a se ajuta – 26 si 27 august. In culmea eforiei generate de ideea ca nu are ce sa li se intample, vor avea tendinta sa forteze lucrurile ceea ce nu este bine deloc.

Persoanele varstnice, femeile in special, sa fie atente la tulburarile de ritm cardiac, tensiune sau ale boli care implica sanatatea sistemului cardio-vascular. Celorlalti le sugerez sa aiba grija la durerile de cap si sa se hidrateze permanent.

Citeste horoscop saptamanal Minerva 21-27 august 2016 pentru toate zodiile

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top