Connect with us

Revistateo.ro

Citeste sfatul zilei 21 august 2016 si afla care este numarul tau norocos!

Sfatul zilei

Sfatul zilei 21 august 2016. Pestii au noroc la bani

Pestii au noroc la banii, insa trebuie sa aiba grija pe ce ii cheltuiesc, pentru ca s-ar putea ca in zilele urmatoare sa aiba cu adevarat nevoie de ei. Vezi ce se intampla cu ei si care sunt previziunile pentru zodia ta in sfatul zilei de 21 august 2016.

ZODIA ZILEI: PESTI

Chiar daca aveti noroc de bani, veti vedea ca apar si nevoile. Asadar, fiti foarte atenti pe ce ii cheltuiti si cel mai bine ar fi sa faceti o lista a prioritatilor. Numarul norocos:20.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te-ai invatat sa fii impins de la spate si sa ti se spuna mereu ce sa faci. Iesi din starea de „robotel” si arata-ti calitatile. Totodata, este timpul sa iesi in evidenta daca vrei sa fii promovat. Numarul norocos al zilei:5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te bucuri de simpatia celor din jur si asta nu face decat sa te bucure. Asa ca nu te schimba si lasa micile rautati si barfe la o parte. Vei vedea ca ai mai mult spor daca iei doar partea frumoasa a lucrurilor. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Este adevarat ca greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, insa este timpul sa te concentrezi mai mult si sa inveti totodata din greseli. Daca vei continua sa persisti in aceasta situatie nu vei depasi nicicand etapa in care te afli. Numarul norocos al zilei:7.

10 citate care definesc zodia Gemeni

10 citate care definesc zodia Taur

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Traiesti clipa si atat. E adevarat ca fiecare moment trebuie savurat, insa planuri pentru viitorul apropiat nu strica. Asa ca fii mai echilibrat si mai chibzuit si gandeste-te si la ziua de maine. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Visezi la proiecte marete, ai incredere in tine si esti optimist. Acesta este un inceput bun pentru ca lucrurile sa inceapa sa prinda contur. E un pas mare spre schimbare. Numarul norocos al zilei:1.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top