Connect with us

Revistateo.ro

O tanara britanica a trimis un mesaj in sticla, pe vremea cand avea doar 10 ani. Dupa 23 de ani, a avut parte de o mare surpriza, vazand raspunsul.

Inedit

A trimis un mesaj in sticla cand avea doar 10 ani. Dupa 23 de ani, a primit raspuns

Zoe Lemon a trimis un mesaj in sticla in urma cu mai bine de 23 de ani. Tanara uitase ca a facut acest lucru, iar recent, ea a fost uimita sa vada ca a primit un raspuns la acel mesaj.

Zoe, care intre timp s-a maritat si traieste in Marea Britanie, a aruncat sticla pe vremea cand avea doar 10 ani. Ea se afla atunci pe un feribot care tocmai plecase din orasul britanic Hull, impreuna cu familia sa.

La 23 de ani distanta, ea a primit o scrisoare de la Piet si Jacqueline Lateur, care stau in apropierea orasului olandez Rotterdam. Piet se plimba cu cainele in apropierea barajurilor de la  Oosterschelde, cand a gasit mesajul de la Zoe.

Citeste si: Si-a sarutat sotul inainte sa plece la munca. Dupa 3 ore a primit acest mesaj

Citeste si: VIDEO. O bunica a adus-o pe lume pe propria ei nepoata. Trebuie sa ii citesti mesajul!

Cuplul olandez i-a trimis o scrisoare lui Zoe, alaturi de mesajul pe care ea il scrisese in urma cu 23 de ani. Ea a fost foarte emotionata de acest lucru. „Primul lucru pe care l-am vazut a fost scrisul meu de mana de pe vremea cand eram copil, apoi scrisoarea mea in care spuneam cine sunt si vorbeam despre animalele si hobby-urile mele. M-am emotionat”, a spus Zoe pentru mirror.co.uk.

Britanica pastreaza legatura cu cuplul olandez prin intermediul Internetului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top