Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 24 august 2016. Ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a avea o zi de miercuri minunata si ce nativi sunt avantajati.

Sfatul zilei

O zodie EXPLODEAZA de nervi! Citeste sfatul zilei de 24 august!

Sfatul zilei de 24 august 2016. Ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a avea o zi de miercuri minunata.

ZODIA ZILEI: SAGETATOR

Iti vine sa explodezi de nervi si sa iti versi furia pe prima persoana care iti iese in cale. Cu aceasta atitudine vei avea de suferit si este posibil sa strici o veche relatie. Numarul norocos al zilei:3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai impresia ca o persoana cu o moralitate indoilenica din anturajul tau te pune intr-o lumina proasta. Daca nu vrei sa ai de suferit, poate ar fi mai bine sa o eviti. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu sta la mana altora, ci apuca-te de treaba. Ai resursele necesare sa duci la bun sfarsit un proiect, asa ca nu trebuie sa te sperii ca nu vei putea sa faci ceea ce trebuie singur. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Desi iti zboara mintea catre vacante si calatorii, ar fi de preferat sa faci eforturi si sa iti pastrezi atentia la locul de munca. Numarul norocos al zilei:5.

Horoscop 24 august 2016

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ti-ai propus ceva care nu ti-a mai iesit, iar din aceast cauza ai o stare de frustare si tristete. Treci peste esecurile din trecut si concentreaza-ti atentia doar pe viitor. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cel mai important pentru tine este sa iti pastrezi optimismul si sa ramai calm, chiar daca pot aparea unele situatii neprevazute si tensionate. Numarul norocos al zilei:17.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top