Connect with us

Revistateo.ro

Leo Iorga s-a declarat castigator in lupta cu cancerul

Stil de viata

Leo Iorga a castigat lupta cu cancerul

Leo Iorga a primit cruntul diagnostic de cancer pulmonar, in urma cu cinci ani, iar de atunci a trecut prin mai multe interventii chirurgicale si tratamente dure. In luna septembrie a anului trecut, artistul a fost operat pe creier pentru a patra oara si din cate se pare, aceasta interventie chirurgicala l-a ajutat sa invinga lupta cu boala.

Citeste si: Edith Gonzalez sufera de cancer de col uterin

Citeste si: O femeie a facut cancer de piele dupa 3 sedinte saptamanale la solar. Cate minute statea

In anul 2011, Leo Iorga a suferit o operatie prin care i s-a extirpat o tumoare pulmonara, pentru ca si-a agravat starea de sanatate fumand chiar si patru pachete de tigari pe zi. Dupa ce a fost depistat cu metastaze, el a mai ajuns pe masa de operatii de trei ori.

„E o boala perfida asta. Dumnezeu m-a dus de mana la spital. Medicul meu chirurg a fost prof. Ioan Cordos. Am racit si colegii mei la fel, dar s-au tratat. Eu nu m-am tratat, am dat-o inainte cu tigarile. La petreceri foarte lungi se intampla sa fumez si 4 pachete de tigari pe zi. Dar in general fumam doua pachete pe zi. Factor agravant a fost de 80 la suta fumatul. Am fumat 32 de ani. Raceala nu-mi trecea. Eu cred ca cel mai determinant lucru a fost o inspiratie divina. In meseria noastra, eu, cel putin, sunt delasator. A fost o raceala normala, cu tuse, nu aveam dureri nimic. Nu scuipam sange, nimic. Era o tuse seaca. Radiologul a zis ca nu ii place ce vede acolo. Si de acolo am urmat linia impusa de medici”, a povestit Leo Iorga la CANCAN TV, in anul 2012.

Leo Iorga a avut insa o presimtire. „Sincer, ma cam asteptam sa fie ceva nasol. Presimteam ca e ceva grav acolo. La plamani, tumorile astea de regula sunt maligne. Cand am intrat la operatie eram impacat cu sine si ii multumeam lui Dumnezeu. Tumora declanseaza si un diabet, ala a fost tratat inainte de a face operatia. Am fost impresionat de daruirea si de promptitudinea medicilor!”, a mai marturisit Leo Iorga.

Anul acesta, Leo Iorga a aparut intr-o emisiune tv cu un batic pe cap, pentru ca isi pierduse podoaba capilara in urma tratamentelor.

”Urmez un tratament in momentul asta si am aparut iarasi in aceeasi ipostaza ca si acum un an si ceva, adica cu pleata tunsa foarte scurt. Cel mai mare dusman al meu sunt tot eu, sa nu renunt la lupta. Sunt momente dificile, sunt momente grele”, a declarat Leo Iorga, in luna martie a acestui an.

leo iorga

Si nu a renuntat, ba chiar a iesit invingator. De curand el a postat o imagine pe pagina sa de socializare in care se observa ca i-a crescut parul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top