Connect with us

Revistateo.ro

Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent, se insoara! Afla cine este viitoarea sotie a cantaretului

Inedit

Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent, se insoara! Afla cine este viitoarea sotie a cantaretului

Sorin Brotnei, in varsta de 35 de ani, renunta la burlacie. Fostul component al formatiei Akcent a decalarat pentru Revista Teo:

„Am programat cununia civila pe 17 septembrie, iar petrecerea va fi intr-un loc de poveste, in Cernica. Localul se numeste Colonial si este exact ce ne-am dorit. Vom avea peste 200 de invitati la petrecere.”

Sorin si Ramona sunt impreuna din noiembrie, anul trecut. Cantaretul si viitoarea sa sotie s-au cunoscut pe biciclete, aceasta fiind pasiunea comuna a celor doi.

„Sunt foarte fericit. Ramona este o femeie extraordinara si stiu ca EA este pentru mine. Sunt indragostit si abia astept sa-mi devina sotie. Voi purta un costum de la Adina Buzatu iar Ramona a ales o creatie a Cristinei Savulescu”, a marturisit Sorin pentru Teotrandafir.com.

CITESTE SI: Interviu cu actrita Majda Aboulumosha: „Divortul m-a facut sa ma iubesc si mai tare…”
CITESTE SI: E oficial ! What’s Up si Simina se casatoresc

Sorin Brotnei si Ramona Ghioca

Sorin Brotnei si Ramona Ghioca

Sorin Brotnei si Ramona Ghioca nu vor pleca in luna de miere dupa petrecerea de nunta deoarece abia s-au intors dintr-o vacanta in Antalya.

Trupa Akcent a fost formata din Sorin Brotnei, Adi Sana, Mihai Gruia si Marius Nedelcu, cel din urma parasind trupa in anul 2008. Cu hituri precum „Ti-am promis” sau „Chimie intre noi”, membrii trupei Akcent au rezistat impreuna 12 ani iar succesul lor a depasit granitele tarii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top