Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Pesti

Horoscop Lunar

Horoscop luna iulie Pesti

Horoscop luna iulie Pesti. În prima parte a lunii, tot ce ține de regimul domestic este bine aspectat. Relațiile cu membrii familiei sunt bune și foarte ușor puteți ajunge la un numitor comun pe teme de interes comun.

Horoscop luna iulie Pesti. De asemenea decorarea casei sau grădinii se poate face acum mult mai deosebit. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt accentuate, existând multe suișuri și coborâșuri.

Horoscop luna iulie Pesti. Distracția este în toi pentru tine, lucru care îi va molipsi și pe cei dragi. Însă ai grijă la excese și ferește-te de relații frivole. De la jumătatea lunii, chiar dacă pentru unii este vacanță, pentru tine va fi mult de lucru la serviciu. Începe o perioadă în care se vor schimbă multe în pan profesional, dar în ceea ce privește rolul tău de subaltern la un loc de muncă oficial.

Horoscop luna iulie Pesti. Horoscop luna iulie Pesti. Sănătatea devine vulnerabilă în a doua parte lunii, accentuându-se neplăceri pe sistemul circulator. Protejează-ți inima, odihnindu-te, hrănindu-te sănătos și mai ales ferește-te de situații tensionate. Sfătuiește-te cu specialiști medicali, dar apelează și la terapeuți specializați în terapii naturiste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top