Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Sagetator 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Sagetator 28 august-3 septembrie 2016

Sagetator – lucrurile nu merg chiar asa de rau pentru acesti nativi, totul este sa aiba ceva mai multa incredere in ei sau supraliciteaza, se cred mai buni decat sunt si creeaza probleme. Cu Chiron prin Casa Comunicarii trebuie sa invete sa fie mai diplomati, sa nu mai fi directi si abrupti in afirmatii si sa se gandeasca doar ca parerea lor este doar a lor nu este musai sa fie a tuturor.

Cei care au inteles mesajul plutonian au inceput sa aplice programul de dezvoltare personala si aceasta ii avantajeaza mai ales pe cei care au pozitie de leaderi sau de sefi. Totusi Uranus prefigureaza patratul cu Pluto care le poate crea probleme de exprimare intr-un mediu in care ei nu traiesc dar in care trebuie sa se miste deoarece acum, pentru majoritatea dintre Sagetatori, cariera este pe primul loc.

Noroc cu conjunctia Venus – Mercur – Jupiter care ii favorizeaza pe axa drumurilor lungi sau pe relatia cu strainatatea si pot fi ei, chiar daca nu le place ca trebuie sa adopte un limbaj care nu le apartine, un verbiaj care sa le dea glanz pentru ca acesta se cere acolo unde trebuie sa foloseasca argumente convingatoare sau sa prezinte un proiect, modul de exprimare trebuie sa fie pentru ei in aceasta saptamana prioritar.

Ar putea face echipa excelenta cu un Berbec care le aduce un spor de energie, cu un Gemeni care vine cu samburele de creativitate si cu o Balanta care ar aduce nota de echilibru de care au nevoie.

Pe de alta parte, Sagetatorii maturi se pot confrunta brusc cu o stare de fapt pe care nu au mai trait-o, mai ales daca sunt tineri si incep sa se gandeasca la cei din familie de care sunt legati. Inteleg mai precis ca intr-o buna zi fiecare pleaca intr-o alta dimsniune, dar ce este poate mai suprinzator pentru ei este constatarea resemnata ca fiecare se naste si moare singur.

Pentru acesti nativi relatiile de familie sunt sfinte, chiar daca uneori, barbatii mai calca pe de laturi, iar ziua de 1 si de 2 septembrie le pot aduce acestora vesti extraordinare legate de venirea pe lume a unui copil, confirmarea unei sarcini de mult timp asteptate, decizia de a se casatori cu partenerii alesi, toate acestea vin sa faca lumina printre angoasele Sagetatorilor.

Profesional sunt in continua ascensiune, nu cu salturi ci pas cu pas. Se pare ca au invatat politica pasilor marunti de la prietenii lor Capricorn. Joi, pe 1 sptembrie, doamnele care sustin un examen, un interviu, discuta despre un proiect, sunt formatori de opine si vor avea un impact covarsitor asupra celor care le asculta; de asemenea, cele care negociaza de mai multe saptamani un contract greu, vineri pe 2 septembrie il vor semna.

Totusi, situatia financiara este departe de a fi foarte buna.

Ca sanatate, sa dea ceva mai multa atentie odihnei si alimentatiei pentru ca primul organ care da semnale ca nu mai poate este ficatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top