Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Balanta 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Balanta 28 august-3 septembrie 2016

Balanta – Pe ici pe colo persista unele temeri vis-a-vis de pozitia lor sociala. Si mai este si Casa Dusmanilor nestiuti, a recluziunilor de orice fel unde se afla Jupiter si Mercur, destul de lezati in aspectul cu Pluto si cu Marte din Casa comunicarii.

Le sugerez sa fie atenti la ce este in joc, ce se spune, pentru ca au puterea si taria de a lua lucrurile pieptis, sa nu cedeze santajului de nici un fel, nici celui sentimental si nici celui profesional, mai ales pe 31 august si pe 1 septembrie. Opozitia dintre tripla conjunctie Mercur, Venus si Jupiter din Fecioara – cu Chiron din Pesti, cred ca le perpeleste la foc mic – nu vin banii pe care ii asteapta de ceva vreme, le sunt blocate conturile din varii motive sau le sunt pur si simplu goale, se pomenesc cu un control financiar pe cap, se trezesc chemati sa dea cu subsemnatul vis-a-vis de o serie de plati sau de neplati.

Ori, pur si simplu, Venus a acutizat o problema de sanatate care se cere urgent rezolvata si care, bineinteles, implica componenta bani. Cu Luna Neagra din Casa a 2-a a banilor munciti, poate fi vorba si despre frica de a nu pierde ceva profesional, o serie de contracte sau ca acele contracte care trebuiau onorate la zi nu mai sunt active, dar si despre pierderea efectiva a unor bani mai ales cei care risca pe la bursa. Aspect intens pe Casa a 5-a conjuncti Marte Saturn se contreaza serios cu conjunctia Neptun – Nodul Sud din Pesti.

Lupta interioara cat si cea cu cei din familie au lasat urme adanci in sufletul nativilor Balanta, urme care nu trec de la sine si nici nu se vor solutiona altfel pentru ca ei nu inteleg ca si altii au dreptate nu doar ei sau nu inteleg ca uneori compromisul in casatorie este foarte periculos. Zile de framantari 30, 31 august –  2, 3 septembrie.

Profesional, in schimb, stau bine, dovada ca eforturile in loc sa fie impartite intre familie si profesie, sunt concentrate doar in plan profesional, si de aici acuze de tot felul sunt reci, sunt nazurosi, nu-si fac decat lor parte s.a. ceea ce face sa se inchida si mai mult in sine si sa se considere neintelesi, mai ales pe 30 august si pe 2 septembrie. Problema este ca sunt excelenti executanti.

La capitolul creativitate, dau din colt in colt si aici intervin problemele de familie care repercuteaza asupra profesiei. In comparatie cu altii, ei se arunca in munca dar afectiv sunt blocati in dimensiunea emotionala ca si cum la munca ar fi un robot care tine prizonier in el omul care incearca sa gaseasca solutii.

Financiar, am spus mai sus ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi si ca vor intra in panica la vederea conturilor goale. Pe de alta parte poate fi vorba si despre un proces, costisitor, o partajare a bunurilor cu care s-a intrat intr-o firma, o partajare a unor bunuri in urma unui divort sau reconstituirea unui titlul de proprietate. Toate acestea se concentreaza pe 1 si 2 septembrie.

Orice problema sentimentala se poate citi in reactia organismului unei Balante, mai ales la nivelul pielii. Cand o Balanta are probleme priviti-i fata si mainile – se acutizeaza un prurit tegumentar, crize acute de psoriazis. Poate nu intamplator sunt nativii la care frecventa acestei boli este atat de mare. Sa se odihneasca si sa se hidrateze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top