Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Gemeni 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 28 august-3 septembrie 2016

Gemeni – Lucrurile se combina ceva mai armonios pentru ca intervine si un dreptunghi mistic ca si cum acestor nativi le-ar veni mintea la cap, sa folosesc un eufemism, si sa realizeze ca erau pe punctul sa faca o mare prostie renuntand la o casatorie sau la o relatie in urma careia se puteau alege si cu ceva bani.

Totusi, in perioada 29 – 31 august, in cuplurile mature adie a controverse, a discutii in contradictorii si cum Gemenilor nu le place sa se certe, vor abandona cursa si vor trage usa dupa ei. Eu le-as sugera sa se mai gandeasca, sa iasa, sa se calmeze si sa se intoarca.

Problema este ca Jupiter din Casa familiei face parte dintr-o tripla conjunctie alaturi de Venus si Mercur, acesta din urma retrograd deja, ceea ce  ar putea aduce inca o serie de blocaje la nivel de comunicare nu doar cu partenerul de viata si cu copiii ci si cu prietenii.

Vor trebui sa-si schimbe optica vis-a-vis de bani, la ei se aplica invers axioma, banul este facut sa circule nu doar mijloc de acumlare. Ei bine, ei trebuie sa priceapa ca banul este facut sa fie si acumulat, nu doar cheltuit.

Pe de alta parte, sa fie atenti pentru ca daca divorteaza se va pune problema castigurilor aduse in familie si partenerul de viata ar putea aduce dovezi ca a castigat mai mult decat ei.

Se pastreaza imaginea coerenta si sustinuta profesional, doar ca acum, le-as propune sa ramana la faza de conceptie, sa puna pe hartie ideile pe care le au, sa le gandeasca, sa le suceasca pe toate partie, dar sa nu treaca la actiune, cum le-am spus si saptamana trecuta, stapanul semnului lor este retrograd. Vor sa puna in aplicare ideile pe care le au sa astepte si sa o faca dupa 20 septembrie.

Financiar, par sa se complice lucrurile. Chiar daca au parte de un partaj anevoios, se vad in situatia de a returna un imprumut vechi sau pur si simplu vor trebui sa justifice in fata autoritatilor sume de bani, versatilitatea lor este proverbiala cand ne gandim modul de a castiga bani si uneori, Gemenii mai calca si in strachini, mai sar parleazul si in gradina ilegalitatilor. Toate acestea pot iesi la iveala si Doamne fereste pot ajunge in alta parte. Atentie la zilele de 31 august, 1 si 2 septembrie.

Saptamana aceasta probleme va ridica axa pancreatica, modul lor de alimentatie care nu este chiar unul sanatos, mai ales ca le plac snacks-urile, sa fie atenti nu cumva sa faca vreo pancreatita acuta, forma cea mai grava, sau o diskinezie biliara care sa ii tina cateva zile sub observatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top