Connect with us

Revistateo.ro

Cum poti sa uiti de fostul cand durerea despartirii e insuportabila

Cuplu

Cum poti sa uiti de fostul cand durerea despartirii e insuportabila

E greu. E greu sa spui ca de maine nu vei mai plange si, oricat ai incerca, gandul tau va zbura tot la el. Cum poti sa uiti de fostul cand iti apare in minte ca niste flash-uri exact in momentele acelea cand crezi ca te-ai vindecat? Stii ca se poate, nu? Iti spunem cum sa nu iti mai amintesti de el, sub nicio forma.

Cum sa uiti de fostul, in 3 pasi

1. Blocheaza-l pe toate retelele de socializare, telefon, aplicatii etc. Te minti singura spunand ca daca mai ramane in lista ta de Facebook sau ii mai ai numarul de telefon, vei putea detine controlul situatiei.

Il urmaresti ca sa te asiguri ca e la fel de nefericit, insa vine o clipa cand poza care iti apare in timeline e cu noua sa cucerire. Ala e momentul cand simti ca mori pe dinauntru, secunda cu secunda. Cea mai eficienta solutie ca sa il scoti complet din cap este sa ii dau sfantul si atat de necesarul BLOCK!

5 lucruri pe care nu le meriti dupa o despartire

Daca doarme pe aceasta parte e semn ca te insala

2. Uita de sentimente, povesti de iubire si promisiuni nerespectate si fa sex. Descarca-ti o aplicatie de agatat sau, ca sa nu dai de el si acolo, iesi in oras, poate chiar in alt oras si alte localuri decat cele in care stii sigur ca va fi.

Lasa moralitatea deoparte pentru cateva seri si bucura-te de tot ce e mai frumos. Sexul iti da o stare de bine (prin eliberarea hormonilor fericirii – endorfine) si te face sa uiti treptat de fostul.

3. Calatoreste cu o prietena buna sau chiar singura. Permite-ti luxul de a explora lumea din jur. Cauta povesti interesante de viata, imprieteneste-te cu lumea, du-te in cele mai tari locuri pe care doreai sa le vezi toata viata.

Fa o nefacuta si porneste la drum fara un plan. Doar tu si cararea din fata ta. Cercetatorii americani de la Universitatea din Columbia au descoperit ca persoanele care calatoresc singure stau mai bine cu psihicul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top