Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop special Minerva - Eclipsa de Soare de pe 1 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop special Minerva – Eclipsa de Soare de pe 1 septembrie 2016

Pe 1 septembrie, la 11.03 – ora Bucurestiului, se va produce o eclipsa solara inelara, in semnul Feciarei.

Eclipsele inelare se produc, de obicei, atunci cand Luna se afla in cel mai departat punct de Pamant. Luna va fi vizibila pe o portiune relativ ingusta cdin zona transafricana – Gabon, Congo, Republica Democrata Congo, Tanzania, Mozambic, Madagascar. Zona in care fazele partiale se extind peste Practic vor fi vizibile din Africa si in cateva locuri din Peninsula Arabica. Eclipsa face parte din ciclul Saros 135. De asta data, Soarele si Luna se afla in semnul Fecioarei, conjuncte cu Nodul Nord.

 Deoarece eclipsele  de Soare se produc pe Luna Noua iar cele de Luna pe Luna Plina ne putem da seama de natura lor pentru ca fazele Lunii sunt calauza primara a acestui proces cosmic invariabil si ne ajuta sa deslusim o parte din dinamica lucrurilor care stau in spatele lor.

 Luna Noua – pentru ca se produce acest fenomen, prin refluxul sau energetic (energia este slaba deoarece se afla in punctul minim de forta, de acum ea va incepe sa creasca pe parcusul a 14,7 zile) ne pregateste pentru un nou ciclu lunar. Perioada dintre Luna Noua si Luna Plina este perioada de crestere a puterii sale. Luna Noua actioneaza pozitiv la toate nivelurile. Si pentru ca astrul nocturn incepe sa creasca in luminozitate si organismul are tendinta de a absorbi totul si de a retine apa in tesuturi sau de a face febra deoarece Luna pana la Primul Patrar are caracter temperamental umed si cald.

Eclipsa de soare

Cei care sunt nascuti pe Luna Noua traiesc intens aceste momente.

Eclipsa din 1 septembrie vizeaza semnele care formeaza crucea mutabila: nativii nascuti in data de 30, 31 august, 1, 2 si 3 septembrie (Fecioara), 27, 28 februarie, 1, 2 si 3 martie (Pesti) deci foarte activa axa imunitara daca privim lucrurile din perspectiva sanatatii. Pentru nativii nascuti pe 30, 31 mai, 1, 2 si 3 iunie (Gemeni) si 29, 30 noiembrie, 1, 2 si 3 decembrie (Sagetator) este foarte activa axa respiratorie si hepatica.

Citeste continuarea pe pegina urmatoare

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. maria

    2016-09-01T13:54:39+03:00 at 2016-09-01T13:54:39+03:00

    Aiureli. Lada-te de preziceri ca nu-ti iese nimic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top