Connect with us

Revistateo.ro

Exercitiu de decorporalizare - cum poti iesi din corpul tau pentru cateva secunde

Stil de viata

Exercitiu de decorporalizare – cum poti iesi din corpul tau pentru cateva secunde

In conceptul de decorporalizare in plina existenta cred cel mai puternic budistii. Tehnicile de meditatie ajuta la deconectarea de la haosul din jur pana acolo incat spiritul poate parasi corpul pentru trairi extrasenzoriale nemaipomenite.

Este, fara doar si poate, una din cele mai incredibile experiente pe care sufletul unui om o poate avea in viata. Exercitiul de mai jos te ajuta sa iti induci o proiectie astrala astfel incat sa te cunosti dincolo de lumea reala, palpabila. Persoanele care au reusit sa duca la bun sfarsit exercitiile de decorporalizare sustin ca la ‘intoarcere’ si-au schimbat complet modul in care au vazut viata.

Decorporalizare – partea practica

AVERTISMENT!

In primul rand, trebuie sa va spunem ca aceasta practica ezoterica nu este pentru oricine. Daca ai probleme cu inima sau esti epileptic, nu face asta! Daca ti-e teama de intuneric, nu face asta! Daca iti este frica de consecintele pe care decorporalizarea le poate avea, acest exercitiu nu este pentru tine!

Stai intr-o camera intunecata si incearca sa iti imaginezi ce se afla in spatele ochilor tai, cu alte cuvinte, ca sa nu sune foarte pompos, inchipuie-ti ca ar fi ceva in spatele tau. Nu te gandi la ceva malefic, la lucruri care sperie, ci la un singur obiect, poate chiar la un obiect personal sau la o persoana draga.

Apoi, concentreaza-ti privirea in intunericul din fata ta si priveste intr-un punct fix (vei vedea, este cea mai dificila parte, mai ales daca in camera in care te afli nu exista nicio sursa de lumina). Vei observa cu timpul modele si forme de lumina care se formeaza in fata ta.

Acestea se vor transforma in tot felul de figurine de neinteles, iar pe masura ce aceste forme iti vor parea tot mai reale va incepe separarea de propriul tau corp. Dureaza cateva secunde (in jur de 2 sau 3 secunde), insa intensitatea lor te va face sa crezi ca a durat o eternitate. Pana la urma, exeperimentul decorporalizarii te invata intocmai ce inseamna infinitatea spatiului in care traim.

2 Comments

2 Comments

  1. traian

    2017-09-12T01:58:25+03:00 at 2017-09-12T01:58:25+03:00

    buna.

    nu reusesc de loc sa ma dercorporalizez…
    sunt si alte metode??

    0732 914 414
    multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top