Connect with us

Revistateo.ro

Mercur retrograd in Fecioara

Astro-FUN

Mercur retrograd in Fecioara. Astrologul Maria Sarbu ne spune cum ne afecteaza

Astrologul Maria Sarbu vorbeste despre intrarea lui Mercur retrograd in Fecioara. Evenimentul astrologic incepe astazi si se incheie pe 22 septembrie.

Ce efecte produce Mercur retrograd in Fecioara

Mercur va aduce multe schimbari pe parcursul mersului retrograd de 3 saptamani. El genereaza situatii in care gandirea este #ilogica si #nebunie sau #genialitate, lipsa de comunicare sau blocaj pe comunicare- in functie de aspectele de la nastere ale fiecaruia.

In perioada cuprinsa intre 30 August 2016 si 21 Septembrie 2016 vom avea din partea acestui aspect nou foarte multe zdruncinari de situatii si incurcaturi dar vor fi si descurcate multe dintre situatiile restante.

Domeniile pe care se vor simti transformarile vor fi: Educatia, autoeducatia, igiena, sanatatea, alimentatia, fitnesul, inventiile din multe puncte de vedere si mai ales matematice, descoperiri si noi legi matematice.

Sanatatea va fi afectata prin: oboseala, griji, igiena, epuizare si organele cele mai predispuse vor fi: bila, ficatul, pancreasul si intestinele.

Zodiile cele mai afectate vor fi: Fecioara, Gemeni, Sagetator si Pesti si lectiile lor cele mai importante vor fi despre IGNORANTA.

Nici una dintre zodii nu traverseaza fara modificari acest tranzit, cu atat mai mult cu cat vor exista si doua eclipse pana la iesirea lui #Mercur din mers retrograd.

Ca de fiecare data cand el retrogradeaza vor fi intarzieri, amintiri uitate si reaprinse, lipsa de concentrare si stres, bani care intarzie, vesti proaste, incurcaturi in transporturi, accidente. Iar in acest interval se vor adauga FURII. Zodiile vor fi aspectate astfel:

Berbec

Probleme de sanatate si la serviciu cu unii subalterni
Vesti proaste dinspre colegi si schimbari in rutina de la munca. Atentie la bunurile fizice de la serviciu, se pot defecta diferite sisteme, calculatoare sau masini de munca.
Furia colegilor sau probleme de sanatate prin furii #reprimate la serviciu.
Iti recomand: comunicare la serviciu si mai multa concentrare.

Taur

Certuri cu prieteni si copii. Sau probleme ale lor. Speculatiile si riscurile nu sunt favorabile. Nu te incanta sa joci la casino sau sa risti multi bani caci ai mai multe sanse de a iti pierde logica si toate acele investitii si apoi furia poate fi o consecinta.
Bani cheltuiti aiurea pe distractii in care pot reiesi scandaluri intre prieteni.
Atentie la vicii si evita orgoliul sau lupta de putere in relatia cu prietenii sau cu cei mici.
Iti recomand: Atentie la sanatatea copiilor

Gemeni

Pentru ca este patronul zodiei tale, atentie la lipsa ta de logica, de comunicare si de concentrare. In zodia Fecioarei acum iti va aduce lectii de personalitate si ele se vor referi la frustrari in familiei si lectii dinspre cei apropiati, care te innebunesc. Furia reprimata acasa poate avea consecinte asupra sistemului tau nervos sau asupra tensiunii la nivelul capului. Perioada este una de tensiune din interior si din exterior pentru tine. Asa incat iti recomand sa iti pastrezi calmul si logica si sa eviti a fi autodistructiv.

Rac

Ai dialoguri care te vor pune mult pe ganduri si te-ar putea zapaci. Masina sa fie in regula caci te poti rataci sau poti avea tot felul de furii si neplaceri in trafic. Certuri cu fratii sau neplaceri ale lor. Iti recomand: Daca tii la permis incearca sa iti pastrezi regulile si sa nu dai curs neatentiei in trafic.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top