Connect with us

Revistateo.ro

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, se casatoreste cu un multimilionar

Stiri

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, se casatoreste cu un multimilionar

Pippa Middleton, sora lui Kate, ducesa de Cambridge, face pregatiri de nunta dupa ce in vara acestui an s-a logodit cu alesul inimii sale, James Matthews. Daca pana acum nu se stiau multe detalii despre nunta care va avea loc, astazi apar noi informatii oferite de presa britanica.

Nunta va avea loc cel mai probabil la inceputul anului viitor, pana in primavara. James Matthews este un cunoscut multimilionar din Marea Britanie, iar familia Middleton par sa fie impresionata de alesul Pippei.

Pippa a ajuns in centrul atentiei in 2011, atunci cand toata lumea a vazut cum arata familia cele mai noi membre a Casei Regale Britanice, mireasa la acea vreme, Kate Middleton. Dupa nunta regala difuzata de toata lumea, Pippa ‘i-a luat fata’ ducesei Kate cel putin in presa tabloida din Regat.

Pana pe 17 iulie a acestui an, Pippa a intrat intr-un con de umbra, insa anuntul facut pe 20 potrivit caruia s-a logodit cu James Matthews a readus-o pe prima pagina a ziarelor. Imediat dupa logodna, au aparut numeroase zvonuri potrivit carora Pippa ar renunta la nunta din cauza problemelor aparute in cuplu. Astazi, portalul inquisitr.com reafirma nunta care va avea loc in anul 2017. Va fi cel mai mediatizat eveniment monden al anului in Marea Britanie.

Marea intrebare: va participa Kate Middleton la nunta surorii sale?

Rigorile Casei Regale Britanice ar putea-o impiedica pe Kate sa participe la nunta surorii sale, chiar daca atat ea cat si printul William s-au aratat incantati de vestea logodnei celor doi care a avut loc in urma cu aproape doua luni.

Cotidianul El Pais, care citeaza tabloide britanice, scrie ca, cel mai probabil, Kate si William vor participa la nunta Pippei, insa niciunul nu a confirmat asta in mod oficial pana acum.

Sursa foto: inquisitr.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top