Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir: "Iti multumesc, Maurice. Tu m-ai vazut corect"

Stiri

Teo Trandafir: „Iti multumesc, Maurice. Tu m-ai vazut corect”

Teo Trandafir a avut parte de o surpriza in timpul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D, Teo Show.

Vedeta a purtat un tricou cu Maurice Munteanu, jurat in emisiunea „Bravo, ai stil”, iar fostul redactor-sef al revistei Elle Romania i-a dedicat cateva cuvinte frumoase plus un autograf in direct.

„As vrea sa le povestesc telespectatorilor nostri faptul ca tu faci parte dintre oamenii care mi-au schimbat viata. La un moment dat, la o sedinta foto, tu ai venit cu niste haine total nepotrivite mie, insemnand ca erau mult mai mici. Am venit la tine timid si ti-am spus: hainele astea nu imi vor veni niciodata, iar tu mi-ai zis sa le probez si cand voi veni cu ele pana in sold atunci sa-mi spui mie despre ce e vorba. In secunda in care le-am probat, mi-am dat seama ca sunt altcineva si ca ma vad gresit. Tu m-ai vazut corect”, a marturisit Teo in direct.

Maurice nu a stiut cum sa ia acest compliment, spunand ca de obicei reactioneaza ‘tamp’ cand cineva ii spune cuvinte frumoase, apreciative. Maurice i-a raspuns cu un autograf scris direct pe camera de filmat. Juratul a scris cu markerul „With love” („cu dragoste”).

„Iti multumesc foarte mult pentru ca imi dai umor si pentru ca de fiecare data cand spui cate o tampenie eu caut pe net, descopar ce a fost si imi dau seama ca a fost un cod. Maurice vorbeste in coduri”, a mai declarat Teo.

Sursa foto: captura Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top