Connect with us

Revistateo.ro

Ministrul de Interne, Petre Toba, a demisionat

Stiri

Ministrul de Interne, Petre Toba, a demisionat

Petre Toba a demisionat, dupa ce DNA a cerut urmarirea penala pe numele sau. De asemenea si Dacian Ciolos l-a sfatuit sa-si dea demisia, scrie News.ro.

„Nu comentez, pentru ca nu stiu exact despre ce este vorba. Un lucru este clar: indiferent despre cine ar fi vorba, cineva care are semnatura mea pentru a fi numit in aceste conditii trebuie sa isi dea demisia sau o sa ii cer eu sa plece. Nu inseamna ca respectiva persoana este vinovata, justitia va decide, dar e vorba in primul rand de moralitate”, a afirmat premierului Ciolos.

El a precizat ca va avea o discutie cu Petre Toba si va vedea care va fi decizia lui. „In aceste conditii cred ca e cel mai bine pentru Guvern (sa plece din functie – n.r.)”, a completat prim-ministrul, potrivit News.ro.

Procurorul sef al DNA a transmis procurorului general solicitarea de incepere a urmaririi penale a ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, pentru favorizarea faptuitorului, infractiune savarsita in perioada mandatului de ministru al acestuia, anunta DNA. Procurorii spun ca Petre Toba a refuzat declansarea procedurii de declasificare partiala a unor documente solicitate de anchetatori in dosarul DIPI.

Citeste continuarea pe HUFF.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top