Connect with us

Revistateo.ro

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre ce sa nu faci in zilele saptamanii, ca sa iti mearga bine.

Stil de viata

Mihai Voropchievici spune ce sa nu faci in zilele saptamanii

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre ce nu trebuie sa faci in zilele saptamanii, la emisiunea Adevaruri ascunse.

Luni

Este ziua calmului si a pacii. Lunea este ziua in care nu trebuie sa te certi. Nu este bine sa creezi disensiuni, sa agiti spiritele. Nu trebuie sa rascolesti fortele negative. Nu intarata lumea. E bine sa faci un lucru benefic pentru tine sau casa, dar nu neaparat cumparaturi

Marti

Ziua Razboiului. E bine sa iti rezolvi problemele tensionate si sa nu faci provocari. Nu incerca sa obtii aprobari martea. Vrei o rezolvare benefica, o faci miercuri.

Miercuri

Ziua comunicarii. Este ziua in care nu trebuie sa spui cuvinte grele si trebuie sa postesti.

Joi

Ziua norocului si a armoniei. E si ziua optimismului si a Trinitatii. Faceti o cruce mare si rugati-va la Dumnezeu. Nu ai voie sa tradezi azi.

Vineri

Zi de post. Este o zi de intelegere si rezolvare. Tot ce inseamna antamare a unei relatii sau casatorie, este bine sa o definitivezi azi. Sa nu incerci sa gasesti niste rezolvari pe lucruri oculte sau negative. E bine sa dai de pomana, dar doar daca ai tinut post. Nu da bautura de pomana!

Sambata

Ziua in care nu trebuie sa creezi tensiuni cu cei din jur. Este bine sa faci doar lucruri benefice pentru tine si ceilalti. Sambata este ziua in care se pot infrange dusmanii cu vorbe bune. Poti sa iti pomenesti rudele decedate. Sa nu te razbuni in aceasta zi!

Duminica

Este ziua Soarelui. Ziua de odihna. Nu e bine sa depui sau sa faci activitati lucrative. Nu faceti laturi, nu spalati, nu faceti alte munci. Stati cu familia, nu barfiti si iubiti-va aproapele. Treceti pe la Casa Domnului si rugati-va. NU mergeti cu ganduri rele!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top