Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul puterii interioare: Nucleul divin al zodiei tale

Astro-FUN

Horoscopul puterii interioare: Nucleul divin al zodiei tale

Iata ce putere interioara face speciala fiecare zodie in parte!

Fiecare semn zodiacal este unic si se distinge prin ceva anume, care il face sa fie iubit si adorat de cei apropiati lui si orice persoana si-a citit macar odata horoscopul, fie si doar din pura curiozitate.

Desi unii nu cred in astrologie nu pot nega insa ca uneori sunt manati de o forta interioara care pare sa-i apropie sau distanteze de cei din jur. Desi pot fi spuse destul de multe pe acest subiect am descris in continuare cateva caracteristici esentiale ale fiecarei zodii, punand pentru fiecare accentul pe puterea interioara, ceea ce face speciala zodia respectiva.

PUTEREA INTERIOARA A FIECARUI SEMN ZIODIACAL

BERBEC – INCREDERE

Prin personalitatea lor pasionala, Berbecii sunt extrem de optimisti si independenti. Vor sa aiba tot timpul girja de cei singuri si neajutorati.

Sunt convinsi ca lucrul cel mai bun este sa lupte pentru convingerile lor si binele familiei. In plus, sunt mereu sinceri si dau sfaturi interesante celor care le cer, dar niciodata nu se baga in vietile cuiva fara sa fie invitati, pentru ca stiu cat de importante pot fi independenta si intimitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top