Connect with us

Revistateo.ro

Fetita lui Wisin s-a nascut cu o boala rara

Stiri

Fetita lui Wisin s-a nascut cu o boala rara

Cantaretul portorican Wisin, membru al trupei Wisin y Yandel, trece prin momente cumplite. Zvonurile aparute in ultima perioada despre sanatatea celui de-al treilea copil al cantaretului se confirma.

Artistul a recunoscut ca fetita lui nascuta recent sufera de sindromul Patau, boala cunoscuta ca trisomia 13.

Juan Luis Morera, Wisin dupa numele de scena, a marturisit la un post de televiziune portorican ca nu mai stie ce sa faca din cauza afectiunii care ii afecteaza celulele micutei.

„Micuta mea nu e sanatoasa, are probleme grave de sanatate si nu vreau sa spun mai mult acum. Trec prin momente dificile”, a declarat cantaretul.

Ce este trisomia 13, afectiunea fetitei lui Wisin

E vorba despre o patologie foarte rara printre bebelusi caracterizata prin prezenta unui cromozom in plus la nivelul celular generand malformatii si modificari genetice grave.

Mutatia genetica pune in primejdie toate organele, spun specialistii, noteaza salud180.com. 80% din bebelusii care se nasc cu aceasta boala au complicatii in primul an de viata, iar speranta de viata este limitata.

Wisin si sotia artistului, Yomara Ortiz, se roaga neincentat ca micuta lor sa se vindece. Wisin este unul din cei mai populari cantareti latino-americani din intreaga lume. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale, difuzate si de posturile de de radio din Romania, se numara „Abusadora”, „Adrenalina”, „Nota de amor”, „Tu libertad” sau „Yo quiero contigo”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top