Connect with us

Revistateo.ro

Femeia la 30 de ani - lucrurile bune si rele ale acestei varste

Stil de viata

Femeia la 30 de ani – lucrurile bune si rele ale acestei varste

Cum e femeia la 30 de ani? Mai sensibila? Mai hotarata? Stie ce vrea de la viata cu adevarat sau continua sa fie o adolescenta?

E cate putin din toate. Psihologii americani au facut portretul femeii care schimba prefixul de la 2 la 3 si au descoperit cateva lucruri interesante, relatate de salud180.com.

Femeia la 30 de ani este:

1. Mai indrazneata (din toate punctele de vedere)

Are suficienta experienta sociala si stie cum sa isi negocieze statutul. Poate oricand sa faca fata noilor provocari pentru ca spiritul aventurier este mai puternic la aceasta varsta.

2. Mai responsabila

Doza de adrenalina pe care o femeie de 30 de ani vrea sa o simta nu o face iresponsabila. Rebeliunea este si ea dozificata, caci la aceasta varsta determinarea si ambitia de a reusi este mai mare ca niciodata.

3. Mai putin sensibila la dramele celor din jur

Interesant este faptul ca femeile care ajung la aceasta varsta nu mai cred toate povestile lacrimogene din jur. Nu sunt insensibile, ci realiste. Stiu sa faca diferenta intre o problema reala si una imaginara, atat in viata de cuplu cat si in cea sociala.

4. Mai rea de gura

Are suficienta experienta de viata si poate face si desface jocurile prin cuvintele bine alese. Poate intepa atat de puternic cu ajutorul cuvintelor incat este considerata periculoasa mai ales de catre barbati. Experienta acumulata isi spune cuvantul.

5. Mai geloasa, dar si mai infidela

La 30 de ani, femeia tinde sa isi traiasca viata mai mult ca la 20. Femeia moderna nu mai tine cont de prejudecatile celor din jur, de mentalitatea conservatoare, de gura satului si nu sta sa planga daca barbatul o insala. Isi cauta si ea fericirea in alta parte. Repetam, acest portret este realizat in urma studierii mai multor femei din Statele Unite si Europa de Vest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top