Connect with us

Revistateo.ro

Marina Dina este insarcinata

Stiri

Marina Dina este insarcinata

Zvonurile din presa mondena despre sarcina ei au fost confirmate in urma cu cateva minute! Marina Dina a facut marele anunt pe contul ei de Instagram, iar felicitarile nu au intarziat.
Fosta asistenta TV Marina Dina a intrat in randul gravidutelor din showbiz.

Marina Dina, fosta asistenta TV a Antenei 1, va fi mamica

Acum se pregateste temeinic sa fie cea mai buna mama, vestea uimindu-i pe toti, mai ales ca tatal bebelusului nu este cunoscut.

„Este un… bebelus”, a scris Marina Dina pe contul ei de Instagram la o fotografie cu un buchet de flori si o panglica pe care scrie „Baby”.

It's a… 😍❤️

A photo posted by Marina Dina (@marinadina18) on

„Lectia televiziunii mi-a oferit dincolo de maturizare si o noua pasiune, poate chiar o vocatie ce a inflorit tarziu, cumva sub ocrotirea increderii inspirate prin fiecare vorba calda. Entuziasmul cu care asteptam fiecare creatie si energia sedintelor foto m-au atras spre dorinta de a cunoaste moda din cat mai multe unghiuri.

Drumul magic de la o schita la emotiile cu care purtatoarea isi dezvaluie frumusetea merita a fi descoperit! Pentru aceasta curiozitate am ales ca pregatire postuniversitara Managementul Modei si al Bunurilor de Lux, studii ce m-au purtat spre Milano, oras ce se impune drept una dintre cele patru principale capitale ale modei.

Drumul spre cursuri mi-a oferit prin privelistea arhitecturii si tentatia de a cunoaste istoria, arta si spiritualitatea orasului. Despartindu-ma de Milano odata cu absolvirea studiilor, am revenit in Bucuresti purtand in inima aceeasi ambitie: de a oferi o bucurie celor ce-si intorc privirea spre mine. In acest scop, atins in urma de ghidusiile unei blonde ce devenise simpatica noilor sai prieteni, m-am intors spre moda, arta ce flateaza frumusetea autentica a fiecarei femei”, se descrie vedeta pe pagina web personala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top