Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de petele maronii din zona gatului

Cosmetica

Cum scapi de petele maronii din zona gatului

Petele si dungile maronii din zona gatului apar din mai multe motive: inaintarea in varsta, factorii de mediu ori acumularea de toxine in exces in organism.

Atunci cand in anumite zone ale corpului apar pete deformate sau linii de culoare mai inchisa decat tonul pielii tale, afla ca ai corpul plin de toxine. Poti scapa de aceste formatiuni inestetice de la nivelul pielii cu ajutorul a doua produse la indemana oricui.

Exista multe produse pe piata care garanteaza lupta cu toxinele si atenueaza efectele vizibile ale acestora, insa unele dintre ele contin chimicale care pot face mai mult rau corpului decat bine. Cel mai simplu este sa apelezi la mama natura si sa folosesti ingrediente despre care stii sigur ca nu au cum sa iti dauneze.

Cum scapi de petele maronii din zona gatului

Ai nevoie de:

– o lingurita de sare;
– o lingura de ulei de masline;
– o lingura de bicarbonat de sodiu.

Ce trebuie sa faci?

Amesteca aceste ingrediente intr-un bol pana cand obtii o substanta omogena. Aplica solutia naturala in zonele cu probleme, in special in zona gatului, loc in care actioneaza cel mai bine. Las-o sa isi faca efectele timp de 20 de minute. La scurt timp dupa aceea, vei observa cum pielea ta este cu doua tonuri mai deschisa.

Si spalaturile cu lapte gras si lamaie te pot ajuta, mai ales daca intampini astfel de probleme in zona subratului sau a articulatiilor. Lamaia curata bine zona, iar daca pielea ta s-a colorat in urma unei interventii chirurgicale care a lasat o cicatrice inestetica, zeama de lamaie cu iaurt natural este solutia ideala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top