Connect with us

Revistateo.ro

Interviu cu Marian Dragulescu

TEO live

Interviu cu Marian Dragulescu: „Drapelul acesta se ridica foarte greu”

Unul dintre cei mai apreciati sportivi romani, Marian Dragulescu, a fost invitat de Teo Trandafir la o sesiune live pe Facebook. Extrem de sincer, sportivul roman a acceptat invitatia cu bucurie si, mai ales, a explicat cum e sa fii sportiv de performanta si care este sfatul lui pentru copiii care isi doresc sa faca sport.

„Din punctul meeu de vedere este destul de greu sa fii sportiv de performanta in Romania, cu problemele de sanatate, cu lipsuile care sunt, dar totusi, ma numar printre putinii norocosi care reusesc inca sa ma ridic, sa castig medalii peste medalii.”, a spus Marian Dragulescu.

Sportivul roman e de parere ca tinerii au nevoie de modele in sport, pentru a se indrepta spre acest domeniu.

„Am observant asa un curent… o dieta mai sanatoasa, sa fim atenti la ce mancam, fructe, legume si multe sali de sport unde lumea merge. Dar merg parintii. In schimb, copiii, dupa parerea mea, au nevoie de modele in sport. Ma gandesc, acum ceva vreme, cand Nadia lua primul 10 si castiga medalii de aur pe banda rulanta, tin minte ca foarte multi copii isi doreau sa fie ca Nadia. Se intampla in tenis ca toti copiii vor sa fie ca Simona Halep. Avem nevoie de sustinere sa pastram acest nivel si sa fim un model pentru multi copii si copiii sa ajunga modele pentru altii. A face sport de performanta, eu zic ca pe langa faptul ca duci o viata sanatoasa, poti sa faci o cariera.”, a mai spus Marian Dragulescu in cadrul discutiei cu Teo Trandafir.

In timpul discutiei, Marian Dragulescu a povestit si despre Olimpiada de la Rio de anul acesta.

„I-a prins un pic pe nepregatite pe cei din Brazilia. A fost destul de nasol si nici foarte mare importanta nu au dat acestui aspect, au fost multe lucruri neterminate. In prima zi era ok si la un moment dat, cum coboram scarile, era o cascada si apa aceea care curgea a functionat cred ca doua zile. Erau niste balustrade de care ne tineam, vreo doua zile au durat. Abia dupa o saptamana a venit cineva sa remedieze. La apartament nu am avut geam la bucatarie. Noroc ca fiecare camera avea usa, ca in rest cand stateam in sufragerie batea vantul. Tot blocul nu avea geam. Iarba… erau niste petice patrate prinse cu niste tarusi…genul asta de probleme nu le-am avut si e a patra olimpiada si nu ultima.”, a mai povestit sportivul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top